ehta by Dream Circus

Suomessa ommeltuja vaatteita aikuisille ja lapsille, väriä kotiisi sekä kankaita ompeluintoisille. Messuviikonloppuna luvassa erikoistarjouksia!

Meillä firmaa johtaa jänis, panda keskittyy taiteelliseen johtoon, kissan luovat taidot loistavat markkinoissa, myyrä vastaa varastosta ja seepra pitelee asiakaspalvelun ohjia. Voisihan kaiken tehdä vähän tylsemminkin, mutta kuinka sirkus sitten pyörisi, ja olisiko se muuten enää ollenkaan hauskaa?

Dream Circus Oy alkoi kahden savolaisen siskon, Katin ja Lauran, toteutuneesta unelmasta. Nyt meitä on mukana jo aika paljon suurempi joukko. Puhumme unelmien puolesta, uskomme yksisarvisiin, taistelemme tylsyyttä vastaan ja uskomme suomalaiseen työhön. Pukeudumme itse usein mustaan, mutta rakastamme kaikkia maailman värejä. Me haluamme saada sinutkin uskomaan unelmiisi ja tavoittelemaan niitä.

Valikoimastamme löydät vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin sekä hauskoja tuotteita kotiin. Ompeluintoisille löytyy myös kankaita. Päätuotteemme ovat naisten vaatteet. Valmistamme kaikki oman tuotantomme luomukankaista. Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja ommellaan Suomessa.

Messuohjelma

PERJANTAI

Julkaisemme kaikki messujen tarjoukset perinteisesti heti messujen alussa! Ole siis kuulolla heti.

LAUANTAI

10.00 – Varkauden uuden tehtaanmyymälän esittely LIVE (Instagram tai Facebook – ilmoitamme vähän lähempänä tapahtumaa!)

SUNNUNTAI

Voit olla helpoiten meihin yhteydessä Facebookin yksityisviestien kautta! Päivystämme paikalla koko messujen ajan ja autamme mielellämme esimerkiksi koon valinnassa ja muissa kysymyksissä.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest