ehta by Dream Circus

Suomessa ommeltuja vaatteita aikuisille ja lapsille, väriä kotiisi sekä kankaita ompeluintoisille. Luvassa messutarjouksia!

Meillä firmaa johtaa jänis, panda keskittyy taiteelliseen johtoon, kissan luovat taidot loistavat markkinoissa, myyrä vastaa varastosta ja seepra pitelee asiakaspalvelun ohjia. Voisihan kaiken tehdä vähän tylsemminkin, mutta kuinka sirkus sitten pyörisi, ja olisiko se muuten enää ollenkaan hauskaa?

Dream Circus Oy alkoi kahden savolaisen siskon, Katin ja Lauran, toteutuneesta unelmasta. Nyt meitä on mukana jo aika paljon suurempi joukko. Puhumme unelmien puolesta, uskomme yksisarvisiin, taistelemme tylsyyttä vastaan ja uskomme suomalaiseen työhön. Pukeudumme itse usein mustaan, mutta rakastamme kaikkia maailman värejä. Me haluamme saada sinutkin uskomaan unelmiisi ja tavoittelemaan niitä.

Valikoimastamme löydät vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin sekä hauskoja tuotteita kotiin. Ompeluintoisille löytyy myös kankaita. Päätuotteemme ovat naisten vaatteet. Valmistamme kaikki oman tuotantomme luomukankaista. Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja ommellaan Suomessa.

Messuohjelma

PERJANTAI

Koko viikonlopun ajan: yli 200 € tilauksiin kalenteripyyhe 2023 (arvo 19 €) kaupan päälle!

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Voit olla helpoiten meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai vaikkapa Facebookin viestien kautta! Päivystämme paikalla koko messujen ajan ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Autamme mielellämme esimerkiksi koon valinnassa ja muissa kysymyksissä.

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!