Häivä

Lapsille ja vauvoille. Tutustu turvaistuinviittoihin, villatöppösiin, joulusukkiin sekä muihin käsityönä luonnonmateriaaleista valmistettuihin kotimaisiin tuotteisiin.

Häivältä löydät käytännölliset ja kauniit tuotteet lapsille ja vauvoille. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Kuopiossa.

Turvaistuinviitta on käytännöllinen ja turvallinen ratkaisu talviautoiluun. Viitta on valmistettu Suomessa Suomen talveen aidosta villasta. Viitta pitää lapsen lämpimänä sekä ulkona että autossa. Autossa turvavyöt saadaan viitan alle – suositusten mukaisesti ilman paksuja vaatekerroksia lapsen ja vöiden välissä. Toivottu ja rakastettu, jokaisen lapsiperheen arjenpelastaja.

Lisäksi Häivältä löydät suloiset joulusukat lapsen omalla nimellä sekä lämpimät villatöppöset vauvalle. Luomupuuvillasta valmistetut pehmoiset unirievut sekä virkatut tuttinauhat ja purulelut.

Kaikki Häivän tuotteet on valmistettu sertifioiduista luonnonmateriaaleista. Tuotteet ovat turvallisia ja lelut CE-merkittyjä.

Messuohjelma

PERJANTAI

Messujen tarjouskansio julkaistaan Häivän Facebook sivuilla. Kansiossa tarjolla poistotuotteita sekä kakkoslaatuisia tuotteita.

Messujen aikana tehtyihin kaikkiin tilauksiin ilmainen lahjapaketointi sekä kaikkiin yli 70€ tilauksiin ilmaiset postikulut (postipakettina). Ohjeet Häivän Facebook sivulla.

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!