Käsinetori

Käsinetori on kotimainen käsinevalmistaja, joka tekee suurella sydämellä nahkakäsineitä. Tuotantomme painottuu värikkäisiin nahkarukkasiin, tutustu valikoimaamme!

Käsinetorilta löydät ihanat ja lämpimät talvihanskat koko perheelle ja lähipiirillesi! Olemme kotimainen käsinevalmistaja, joka tekee suurella sydämellä nahkarukkasia naisille, miehille ja lapsille. Teemme kestäviä ja laadukkaita nahkakäsineitä ihanissa väreissä ja valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja koko perheelle. 

Meiltä löydät myös supersuositut kimallenahkarukkaset naisille ja lapsille, herkullisina väreinä ovat mm. ruusukulta, kulta ja hopea. Lisäksi värivalikoimasta löytyy perinteisempiäkin värejä, kuten musta, valkoinen ja ruskea. Erikoisuutena myynnissä myös talvirukkaset heijastavalla kuviolla lapsille, jotta saadaan lisää turvallisuutta pimeällä kaudella liikkumiseen ja leikkeihin. 

Käyttämämme materiaalit ovat tarkoin valikoituja ja näin syntyykin laadukas ja kulutusta kestävä nahkarukkanen, joka sopii erinomaisesti syksyn, talven ja kevään keleihin. Nahkarukkanen on lämmin paukkupakkasilla ja loskakeleillä märkänäkin lämmittää villasekoitevuoren ansiosta. 

Rukkaset valmistetaan käsityönä pääosin Nummelan toimitiloissamme. Toimintaa pyörittää yrittäjä Niina Leppänen, joka on ollut Käsinetorin johdossa vuodesta 2013 asti. Niina on opetellut itse rukkasten valmistamisen edellisiltä yrittäjiltä jatkaakseen kotimaista käsityöperinnettä. 

Tervetuloa tutustumaan värikkääseen valikoimaamme!

T: Niina
#Käsinetori

 Lämpimät nahkarukkaset koko perheelle 

Messuohjelma

PERJANTAI

Arvonta Käsinetorin Facebook -sivulla. Voita ihanat nahkarukkaset!

LAUANTAI

Arvonta Käsinetorin Facebook -sivulla. Voita ihanat nahkarukkaset!

SUNNUNTAI

Arvonta Käsinetorin Facebook -sivulla. Voita ihanat nahkarukkaset!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email