Luu Fairytale

Satumaiset kankaat ja posterit

Luu Fairytale on vuonna 2021 perustettu yritys, joka myy trikookankaita, kortteja ja pian myös lastenvaatteita omista kuoseistaan. Jokainen kuosi on oma satumaailmansa ja tarinansa, johon kaikki pystyvät samaistumaan. Kuosien tarinat löytyvät myös valloittavina runopostereina, joilla on mahdollista sisustaa vaikka lastenhuone.

Luu Fairytalen taustalla häärii Anni, jonka kynästä syntyvät satumaiset kuosit. Annin elämän motto on Vänrikki Koskelaa siteeraten ”asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin Ellun kanat”. Anni haluaa välittää kuosien kautta, ettei kaikkea tarvitse ottaa aina kamalan vakavasti. Elämässä saa olla satua, riemua ja armollisuutta.

Toinen Luu Fairytalen perustajista on Viivi, joka vastaa siitä, että materiaalit ovat pehmeitä ja joustavia pienen ja isommankin ihmisen päällä. Viivin mielestä kaksi yhteenliimautunutta karkkia lasketaan ehdottomasti yhdeksi. Viivi haluaa, etteivät kankaat ole ainoastaan satumaisen ihania, vaan että ne mahdollistavat kaiken Iiikunnan riemun ja sotkusta syntyvän pesun.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest