Oskunautti

Kauniita vaatteita naisille ja lapsille käsityönä Savonlinnasta, Saimaan saariston lumoavan kauneuden keskeltä.

Oskunautti tarjoaa asiakkailleen laadukkaita Suomessa käsityönä valmistettuja vaatteita. Kaikki työvaiheet kaavoituksesta tuotteen pakkaamiseen tapahtuvat pienessä kotiompelimossa Savonlinnassa. Tuotteita valmistetaan pääasiassa tilauksesta, mutta verkkokaupasta löytyy myös joitakin valmistuotteita.

Talven kylmiin säihin ovat omiaan kotimaisesta merinovillaneuloksesta valmistetut mekot, paidat, legginsit ja asusteet. Rennot hupparit sopivat hyvin farkkujen tai urheiluhousujen kaveriksi perusarkeen. Ihania trikoomekkoja on saatavilla hihattomina ja eripituisilla hihoilla. Kaikki tuotteissa käytetyt kankaat ovat jollain tapaa kotimaista alkuperää. Unelmanpehmeä ja laadukas merinovillaneulos on kudottu Suomessa. Kauniit trikoo- ja joustocollegekankaat on suunniteltu Suomessa ja teetetty kotimaisten kangaskauppiaiden toimesta Euroopassa.

Messuohjelma

PERJANTAI

Koko viikonlopun tarjouksena asustesetti: aikuisen merinopipo ja -tuubihuivi 42 € (ovh 50 €). Osallistu lahjakortin arvontaan Oskunautin Facebook-sivuilla!

LAUANTAI

Tarjouksessa valmiit merinovillavaatteet -30 %. Tutustu myös merinokangasvaihtoehtoihin! Osallistu merinopipon arvontaan Oskunautin Facebook-sivuilla.

SUNNUNTAI

Tutustu joustocollegekangasvalikoimaan! Tarjouksena Vega-hupparit -15 %. 

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email