PaaPii

PaaPii tuo iloa ja väriä kotiin ja vaatekaappiin

PaaPii on aidosti vastuullinen suomalainen designyritys, joka tunnistetaan veikeistä kuoseista ja omaleimaisesta muotokielestä. Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat olleet alusta saakka PaaPiin tuotannon kulmakiviä. Kaikki kuosit ja vaatteet ovat PaaPiin omien suunnittelijoiden käsialaa. 

Kotimaiset vaatteet omasta ompelimosta

Iloiset vaatteet vauvoille, lapsille ja naisille valmistuvat PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa. Vaatemallistoilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki tunnustuksena tästä työstä. Materiaalina tuotteissa on aina sertifioitu luomupuuvilla ja kankaiden väriaineet ovat herkälle iholle sopivia, turvallisen tekstiilin standardin mukaisia.

Kuljemme omaa vallatonta polkua, jolla luovuudelle ei aseteta rajoja. PaaPii kannustaa myös ompelemaan itse! Meiltä löydät ihanat neulokset helposti yhdisteltävinä kokonaisuuksina. Laajassa valikoimassa on mm. luomupuuvillaista trikoota, joustocollegea ja resoria sekä merinovilla- ja jacquardneuloksia. Kaavakirjoista saat selkeät ohjeet mitä ihanimpiin luomuksiin!

Tutustu myös PaaPiin lifestylevalikoimaan. Meiltä löydät malliston vanerisia tarjottimia ja alusia keittiöön, puuvillakankaita sisutamiseen sekä valikoiman paperituotteita. Kurkista verkkokauppaan!  

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest