Pikistar

Ihanat pyyheturbaanit kotimaisena ompelukäsityönä Mäntyharjulta

Pikistar on Mäntyharjulla toimiva sauna-ja kylpytuotteita kotimaisena ompelukäsityönä luova pienyritys. Yritys on erikoistunut pyyheturbaaneihin, joita löytyy useissa eri materiaaleissa ja kuoseissa. Pikistarin pyyheturbaanivalikoima päivittyy sesonkin mukaan ja pyrkii vastaamaan myös personoituihin toiveisiin mm. curly girl/guy-metodin vaatimuksissa, pitkien ja paksujen hiuksien haasteissa sekä kasvivärivärjäyksen käytännön toteuttamisen helpottamisessa. Tuotevalikoimassa on myös froteekankaisiin pyyheturbaaneihin yhteen sopivat kietaisupyyhkeet ja kietaisupyyhemekot, joilla yhdistät itsellesi täydellisen setin saunailtaan tai vaikkapa kylpypaljuilun merkeissä vietettävään illanviettoon. Pikistarin tavoitteena on tarjota Suomen laajin ja monipuolisin valikoima kotimaisena ompelukäsityönä valmistettuja pyyheturbaaneita vastaten vastaten jokaisen asiakkaan hiusten tarpeisiin ja niiden käyttötarkoituksen mukaisella pyyheturbaanimateriaalilla ja koolla. kunnianhimoiseen tavoitteeseen pyritään intohimoisella ja taidokkaalla otteella, joka kumpuaa diplomi-insinööriäidin omasta rakkaudesta saunomiseen. “Jotta jokaiselle löytyisi se oikea pyyheturbaani”

Messuohjelma

PERJANTAI

Yli 60e tilaukset ilman postikuluja (tilaustapana viesti somekanavien kautta) Joustofroteekankaiset pyyheturbaanit 21,90€/kpl + pk (peruskoko, normaalisti 23,90€, tarjous ei koske Hilda-kuosia) Hilda joustofroteinen pyyheturbaani (peruskoko) 23,90€/kpl+pk (normaalisti 25,90€/kpl)

LAUANTAI

Yli 60e tilaukset ilman postikuluja (tilaustapana viesti somekanavien kautta) Vohvelikankaiset pyyheturbaanit 18,90€/kpl + pk (peruskoko, normaalisti 21,90€, tarjous ei koske Kanerva/violettikuosia) Hilda joustofroteinen pyyheturbaani (peruskoko) 23,90€/kpl (normaalisti 25,90€/kpl)

SUNNUNTAI

Yli 60e tilaukset ilman postikuluja (tilaustapana viesti somekanavien kautta) Puuvillafroteekankaiset pyyheturbaanit 18,90€/kpl + pk (peruskoko, normaalisti 21,90€) Hilda joustofroteinen pyyheturbaani (peruskoko) 23,90€/kpl+pk (normaalisti 25,90€/kpl)

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest