Pipoiksi

♥ Oman tuotannon luomupuuvillaisia kankaita, aidosti käsityönä valmistettuja suosittuja boksereita, vaatteita, asusteita, kangasmaskeja, tilausompelua, ym. ♥

♥ Luomupuuvillaisia kankaita, käsityönä valmistettuja tuotteita & ainutlaatuisia lahjaideoita kaikille sankareille

Pipoiksi on pieni, porilainen verkossa toimiva kangaskauppa, jonka tarina alkoi alkuvuodesta 2015. Kangasvalikoima on nykyään keskittynyt oman tuotannon kankaisiin ja kuosien takana on upeat suomalaiset suunnittelijat! Kaikki kankaat painetaan vastuullisesti euroopassa ja materiaalina on aina laadukas luomupuuvilla.Voit myös tulla sovitusti ostoksille paikanpäälle. Myynissä on myös muutamia kaavoittamiani kaavoja.

Messuille saapuu kankaisiin santseja ja muutamia uutuuksia. Mm. miesten boksereita ja kangasmaskeja pyritään saamaan valmiiksi isompi erä kuin viimeksi. Tilausompelu palvelee kuitenkin aina, mikäli haluaamasi tuotetta ei ole saatavilla.

Kankaiden lisäksi paininjalan alta valmistuu persoonallisten tilaustöiden  lisäksi myös mm. erilaisia asusteita, kasvomaskeja, vaatteita ja boksereita. Kaikki tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Porissa aitona käsityönä, työvälineinä on perinteiset kynä, paperi ja kangassakset sekä laadukkaaseen työjälkeen vaadittavat koneet.

Tervetuloa ostamaan lahjoja itsellesi ja pukinkonttiin!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Osallistu syksyn herkullisimman kirjapaketin arvontaan!

Liity Ruokamessujen uutiskirjeen tilaajaksi niin olet mukana syksyn keittokirjauutuuksien arvonnassa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.11.2020 kello 23:59. Kirjapaketti sis. 4 kirjaa.