Sampsukka

Suomessa valmistettuja kestäviä ja laadukkaita vaatteita. Laaja valikoima kankaita omiin ompeluihin! Meillä myös D-mitoitusmallisto lapsille.

Sampsukka on se värikkäämpi vaate- ja kangasmyymälä verkossa. Olemme suomalainen vaatemerkki ja suunnittelemme hauskaa muotia skandinaviseen tyyliin. Sampsukan vaatteissa painottuu iloisuus, mukavuus ja korkea laatu. Timanttisia mekkoja, valloittavia paitoja, kestäviä housuja!

Asiakaslupauksemme “Kestävää kauneutta – lahja lapsillemme” on meille sydänasia – ilon hetkiä ekologisesti, eettisesti, Suomessa valmistettuna. Sampsukan lastenvaatteet on tehty kestämään lapselta toiselle ja laadusta saadaan paljon kiitosta. Ihanaa helpotusta arkeen, kun voi huoletta antaa lapsien olla lapsia!

“Ihan mieletön tunika. Luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa. Äiti ja tytär ihan huumassa tästä!”

Aivan loistavat housut, pysyvät hyvin päällä meidän hoikalla pojalla. Menee pitkään resorien ansiosta, mutta vastaa kuitenkin kokoaan ja voi ottaa jo vähän aiemminkin käyttöön. Velour pysyy hyvänä ja kestää rymyämistä.”

“Kankaat ovat huippulaadukkaita, kuosit värikkäitä ja ihanan erilaisia, joten kaikille löytyy jotain.”

Valikoimastamme löydät lasten- ja naistenvaatteiden lisäksi värikkäitä kankaita ja hyödyllisiä ompelutarvikkeita. Jos ompelukärpänen puraisi, tule kurkkaamaan monipuolinen kangasvalikoimamme. Olemme suunnitelleet lapsille myös D-mitoitusmalliston. Kaikki Sampsukan vaatteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa: Hauska on aina muodissa!

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.