Sampsukka

Suomessa valmistettuja kestäviä ja laadukkaita vaatteita. Laaja valikoima kankaita omiin ompeluihin! Meillä myös D-mitoitusmallisto lapsille.

Sampsukka on se värikkäämpi vaate- ja kangasmyymälä verkossa.Olemme suomalainen vaatemerkki ja suunnittelemme hauskaa muotia lasten- ja naistenvaatteisiin. Sampsukan vaatteissa painottuu iloisuus, mukavuus ja korkea laatu. Timanttisia mekkoja, satumaisia paitoja, kestäviä housuja!

Asiakaslupauksemme “Kestävää kauneutta – lahja lapsillemme” on meille sydänasia – ilon hetkiä ekologisesti, eettisesti, Suomessa valmistettuna. Sampsukan lastenvaatteet on tehty kestämään lapselta toiselle ja laadusta saadaan paljon kiitosta. Ihanaa helpotusta arkeen, kun voi huoletta antaa lapsien olla lapsia!

“Lapset tykänneet hirmuisesti kuplavolkkari ja traktoripaidoista. Lisäksi miellyttävän pehmeä ja tukeva kangas.”

“Kankaat ovat huippulaadukkaita, kuosit värikkäitä ja ihanan erilaisia, joten kaikille löytyy jotain.”

Valikoimastamme löydät lasten- ja naistenvaatteiden lisäksi värikkäitä kankaita ja hyödyllisiä ompelutarvikkeita. Jos ompelukärpänen puraisi, tule kurkkaamaan monipuolinen kangasvalikoimamme. Olemme suunnitelleet lapsille myös D-mitoitusmalliston. Kaikki Sampsukan vaatteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa: Hauska on aina muodissa!

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest