Swanni Oy

Swanni Oy

0503563450

Iskmo

Swanni Oy

0503563450

Iskmo

Swannin luonnonmateriaaleista valmistettu vaatemallisto tarjoaa sinulle naisellisia, rentoja, ajattomia vaatteita arkikäyttöön sekä juhlaan.

Tervehdys Swannin ompelimosta! Täällä häärää kaksi plus viisikymppistä siskosta. Pellavasta innostuttiin 2019, ja yritys perustettiin 2020. Innostus, iloisuus ja positiivisuus ohjaa meidän tekemisiä. Ompelimossa ja myyntitapahtumissa raikaa nauru ja halu palvella asiakkaita. Kirsi-Teresalla on vaatetusalan koulutus ja monen vuoden kokemus vaateliikkeestä, stailisitin koulutus sekä intohimona värit. Tarulla on tekstiilisuunnittelun koulutus ja ikuinen innostus käsillätekemiseen

Mallisto suunnitellaan itse ja testataan ja valmistetaan Suomessa, Pohjanmaalla käsityönä, omassa ompelimossa. Mallistoa rakennamme hartaasti ja ajatuksella. Käytämme pääasiassa pellavaa ja villaa. 

Meistä on mukavaa, että mekkoa sovittaessaan sinä tiedät, että tuote pysyy siinä mitassaan, kun se on eikä sinun tarvitse laskea kutistumisvaraa. Me pesemme kaikki kankaat ennen ompelua. Pesussa kangas kutistuu mittoihinsa, ensimmäisen pesun värinpäästö ja suurin osa pellavan nukasta myös poistuu.

 

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!