Tuttimaakari

Tuttimaakari

0504433627

Kuopio, Maaninka

Tuttimaakari

0504433627

Kuopio, Maaninka

Tuttimaakarin verkkokaupasta löydät laadukkaita, iloisen värikkäitä lastentarvikkeita, kestotuotteita, asusteita ja kankaita. Tervetuloa tutustumaan!

Tuttimaakarin verkkokaupasta löydät monenlaisia värikkäitä ja käytännöllisiä lastentuotteita, erilaisia kestotuotteita niin lapsille, naisille kuin kotiin, pehmoisia asusteita koko perheelle sekä inspiroivia kankaita ja ompelutarvikkeita omiin käsitöihin! Tuttimaakari- ja Hahtuvahullu -merkkien tuotteet valmistamme viiden naisen voimin käsityönä Kuopiossa ja Mikkelissä.

Syksyisille kässämessuille on suunnitteilla monenlaisia yllätyksiä ja arvontaa, joten kannattaa ottaa meidän sometilimme seurantaan, tilata uutiskirje jo ennakkoon verkkokaupan etusivulta ja käydä tutustumassa mitä kaikkea ihanaa verkkokaupassamme on tarjolla. Tervetuloa Tuttimaakariin!

Messuohjelma

PERJANTAI

  • Lahjakorttiarvontaa sekä Facebookissa että Instagramissa.

LAUANTAI

  • Merinomylläkkä alkaa klo 10! Myymme poistohintaan merinovillaisia asusteita, pääasiassa lasten kokoja.Nopeimmille luvassa hyviä löytöjä!
  • Lisäksi lahjakorttiarvonta käynnissä Facebookissa ja Instagramissa.

SUNNUNTAI

  • Lahjakorttiarvonta Facebookissa ja Instagramissa.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.