VIIKUNA

Kankaita rakkaudesta vehreyteen! Heleän väriset ja sertifioidut trikookankaat, puuvillakankaat, viskoosikankaat ja joustocollegekankaat. Tutustu ja ihastu!

VIIKUNAn kankaissa teemme mielikuvamatkan kaukaiselle paratiisisaarelle, tropiikkiin, suojaavien banaanin lehvien alle. VIIKUNAn kankaat ovat saaneet inspiraationsa kasveista ja vehreydestä. Hanna Ruoholan ja Sari Taipaleen suunnittelema VIIKUNA-kangasmallisto näki oksiston lomasta pilkehtivän päivänvalon kesällä 2018. 🌴🌵🌾🌿🍃

VIIKUNA on myös kotimainen pienyritys ja verkkokauppa. Kangasvalikoimastamme löydät suomalaisten tekstiilisuunnittelijoiden suunnittelemia kuoseja ainakin puuvillatrikoona, elastaanittomana puuvilla-interlockneuloksena, joustocollegena, puuvillasatiinina ja viskoosikankaina. Lähes kaikilla kankaillamme on joko Ökö-tex 100- tai GOTS-sertifikaatti. Kankaamme tulevat Suomesta, Virosta, Liettuasta ja Puolasta.

Poimi meiltä laadukkaat kankaat uusiin ompeluprojekteihisi! 😊✂

VIIKUNA – kankaita rakkaudesta vehreyteen

#viikunakankaat #viikunadesign

Messuohjelma

PERJANTAI

Oletko kiinnostunut kuosisuunnittelusta? Katso Kässämessujen seinältä tai VIIKUNAn Facebook-sivuilta käytännön video-ohje kuosisuunnittelusta. Jos kuosisuunnittelu kiinnostaa enemmänkin, niin käy VIIKUNAn verkkokaupassa lukemassa lisätietoa tulevasta kuosisuunnittelukurssista ylävalikosta kohdasta “Sinustako kuosisuunnittelija?”

LAUANTAI

Aamupäivällä julkaistaan VIIKUNAn Kässämessu-arvonta! Arvontaan voi osallistua VIIKUNAn Facebook-sivuilla.

 
 

SUNNUNTAI

Säästimme sunnuntaille jotain kukallista – käy katsomassa VIIKUNAN uutuuksissa! 

Muista myös osallistua uuden, Hanna Ruoholan suunnitteleman Pörriäiset-kankaan arvontaan Facebook-sivuillamme! Aikaa on sunnuntai-iltaan klo 21 saakka.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest