Villeriina.net

Villeriinasta löydät kaikkea ihanaa ja innovatiivista kodin sisustukseen, päällepantavaksi ja lahjaksi, suoraan kymmeniltä kotimaisilta pienyrittäjiltä.

Villeriina on kotimaisten pienyrittäjien nettitavaratalo

Löydä kotimaista designia ja käsintehtyjä tuotteita, jo yli 40 pienyrittäjältä, esimerkiksi asusteita, vaatteita, koruja ja kodin sisustustuotteita.

Anna kotimainen, ekologinen ja kestävä lahja joka muistetaan – läheiselle tai itsellesi!

Uuvuttaako monien verkkokauppojen selailu?

Villeriinassa selaat helposti satojen tuotteiden valikoimaa kerralla, tuotekategorioiden ja haun kautta.

Voit myös shoppailla eri yrittäjiltä samalla ostoskorilla eli kertamaksulla. Jokainen yrittäjä toimittaa omat tuotteensa ja toimii omien toimitusehtojensa mukaan, joten muista lukea tuotesivulta tarkemmat tiedot.

Yhdessä on helpompaa – ja mukavampaa!

Käsitöitä on perinteisesti myyty paljon paikallisesti ja messuilla. Villeriina helpottaa siirtymistä verkkoon tarjoamalla valmiita palveluita pienyrittäjille. Ei tarvitse olla tekninen ihminen, jotta saa oman verkkokauppasivun Villeriinaan perustettua! Myyjät voivat keskittyä tuotteiden lisäämiseen ja tilausten käsittelyyn.

Kiitos tuestasi kotimaisille pienyrittäjille!

Messuohjelma

PERJANTAI

Katso kaikki tämänhetkiset tarjoustuotteet täältä: https://villeriina.net/tarjoukset/

Huom. lisäksi voi olla alennuskoodeja voimassa – seuraa Villeriinaa Facebookissa, niin tiedät tarjouksista: https://www.facebook.com/villeriina 

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Etsitkö lahjaa? Lahjavinkkejä erilaisille ihmisille löydät täältä: https://www.villeriina.net/lahjavinkit-ja-tarjoukset/

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest