Laine Publishing

Laine Publishing on vuonna 2016 perustettu kansainvälinen neule- ja lifestylekustantamo Tampereelta, joka julkaisee mm. kirjoja, lehtiä ja neuleohjeita.

Laine Publishing on vuonna 2016 perustettu kansainvälinen neule- ja lifestylekustantamo Tampereelta. Sen ensimmäinen tuote, englanninkielinen Laine-lehti, on yksi maailman merkittävimmistä neulejulkaisuista, ja nyt siitä pääsee nauttimaan myös suomen kielellä: lehden 10. juhlanumero ilmestyy joulukuussa kahdella kielellä.

Nyt viiden hengen voimin toimiva yritys on laajentanut kustannustoimintaansa myös kirjoihin. Yli 30 000 kappaletta myynyt 52 Weeks of Socks (suomeksi 52 x villasukat) ilmestyi helmikuussa ja on sittemmin saanut jatkoa muun muassa amerikkalaisen Fair Isle -taituri Mary Jane Mucklestonen kirjasta. Tänä vuonna ilmestyy vielä yksi ruokakirja ja Anna Johannan odotettu kirjoneuleteos, ensi vuoden julkaisukalenterista löytyvät esimerkiksi Veera Välimäen raitoihin keskittyvä kirja ja villasukkasuosikin sisar, 52 Weeks of Shawls (suomeksi 52 x villahuivit).

Laineen verkkokaupan löydät osoitteesta lainemagazine.com/shop. Instagram: @laine_magazine @laine_publishing

MESSUTARJOUKSET Koodilla KASSAMESSUT saat -15 % kaikista verkkokauppatilauksista ja -20 % kaikista neuleohjeista Laineen omassa Ravelry-kaupassa. Tarjoukset voimassa 4.–6.12.2020. Vain kotimaan tilauksiin.

Messuohjelma

PERJANTAI

Klo 18 Laine tutuksi. Keitä me olemme, mitä me Laineessa teemme ja mitä on loppuvuoden ja ensi vuoden puolella luvassa?
Livelähetys Laineen fb-sivulla.

LAUANTAI

Klo 15 Katsaus Laine 10 -lehteen. Tutustutaan yhdessä joulukuun 11. päivä ilmestyvään uuteen numeroomme, joka tulee ensi kertaa myös suomen kielellä. Katsellaan lehteen valittuja neulemalleja ja vastaillaan kysymyksiinne.
Livelähetys Laineen fb-sivulla.

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email