Ompelukankaat.fi

Löydät meiltä laadukkaat kankaat ja kaavat monenlaiseen ompeluun. Verkkokaupassa nopea ja edullinen toimitus!

Ompelukankaat.fi verkkokaupan perustajat Thomas ja Titta palvelevat sinua monen vuoden ammattitaidolla. Thomas on kangastukkuri jo neljännessä sukupolvessa. Hänen isoisoisänsä myi pukukankaita Helsingin Esplanadilla jo tsaarin vallan aikaan 1900 luvun alussa. Sen jälkeen kangastukkutoiminta on siirtynyt isältä pojalle – paikka ja kohderyhmä muuttuen. Titta on koulutukseltaan pukuompelija, sisustussuunnittelija ja Estenomi. Hän vastaa  yrityksen verkkosivuista ja markkinoinista samalla kun Thomas hoitaa kangasostot ja myynnin.

Verkkokaupan kangasvalikoimiin kuuluu mm. yksiväriset trikoot, kuviolliset trikoot, collegekankaat (paksu– ja joustocollege), puuvillakankaat, vohveli- ja pyyhekankaat ja erikoistakankaat. Pellavista löytyy esimerkiksi ihanan pehmeää kivipestyä pellavaa, joka sopii hyvin vaatteisiin. Toinen “jämäkämpI” laatu sopii paremmin vaikka verhoiksi.  Laadukkaassa tuubiresorissa on laaja värivalikoima ja collegekankaisiin vastaavat sävyt. Resorilla voit päällystää myös kätevästi sohvantyynyt ilman ompelua. 🙂

Suurin osa kankaista on Öko-Tex-standardoituja (rajoitettu haitallisia kemikaaleja). Luomupuuvillaa (GOTS) löytyy tällä hetkellä muutama laatu, kuten “Tokio” joustocolleget sekä musta ja valkoinen joustocollege ja T-paita trikoo. 

Kaavoista löydät helppoja huppari-, verkkari- ja T-paitakaavoja aikuisille sekä nuorille. Haastavampiakin kaavoja löytyy, kuten naisten kaftaani, kietaisuhousut, haalariasu tai lappuhaalarit. Tervetuloa tutustumaan ihaniin kangasvalikoimiin ja ostoksille!

Messuohjelma

PERJANTAI

  • Ompeluideoita collegekankaalle – tsekkaa myös messutarjoukset!
  • Osallistu 50€ lahjakortin arvontaan liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

 

LAUANTAI

  • Ompeluideoita printtitrikoisiin – tsekkaa myös messutarjoukset!
  • Osallistu 50€ lahjakortin arvontaan liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

SUNNUNTAI

  • Ompeluideoita erikoiskankaisiin – tsekkaa myös messutarjoukset!
  • Osallistu 50€ lahjakortin arvontaan liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest