Smiling Design

Päijät-Hämeessä valmistetut ainutlaatuiset ja näyttävät designkorut sekä asusteet.

Käsintehtyjä tuotteita vahvalla visuaalisuudella – juuri sinulle!

Smiling Design on vuonna 2020 perustettu yritys, joka tunnetaan erityisesti upeista korvakoruista. Perustajana minulla on unelma luoda maailmaan jotain kaunista ja antaa jokaiselle aihetta hymyyn. Yrityksen valikoimaan kuuluvat mm. moneen makuun sopivat korvakorut, hiusklipsit, sisustusmagneetit, kivisormukset, soijavahakynttilät sekä ranne-, nilkka- ja kaulakorut. Asiakkaat kuvailevat tuotteita usein eleganteiksi, näyttäviksi ja kepeiksi.

“Laadukkaat, kauniit ja kotimaiset korut. Omaperäisiä, upeita korudesigneja, jotka tunnistaa heti Smiling Designin koruiksi.” – asiakaspalaute

Valmistan tuotteet käsin studiossani Päijät-Hämeessä. Näin voin tarkkailla tuotteiden laatua koko valmistusprosessin ajan. Hyödynnän myös 3D-tulostusta ainutlaatuisten korujen luomiseen. Valitsen käyttööni aina laadukkaat teräsosat, jotta käyttömukavuus ja kestävyys olisi taattu. Testaan teräsosia säännöllisesti itse. Muuten käytän materiaaleina mm. polymeerimassaa, helmiä ja kierrätysnahkaa sekä kynttilöihin ekologista soijavahaa. Kaikessa tekemisessä pyrin siihen, että hävikkiä ei synny, joten valmistan tuotteet pienissä erissä ylijäämät hyödyntäen.

Tervetuloa osaksi messuhumua ja hyödyntämään huikeat tarjoukset verkkokaupassa! – Johanna

Messuohjelma

PERJANTAI

Uusi koru- ja kynttilämallisto julkaistaan klo 12

Uutuustuotteet tarjoushintaan -20 %

LAUANTAI

Uutuustuotteet tarjoushintaan -20 %

SUNNUNTAI

Uutuustuotteet tarjoushintaan -20 %

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!