Smiling Design

Ainutlaatuiset designkorut, asusteet ja piensisustustuotteet Päijät-Hämeestä

Käsintehtyjä tuotteita vahvalla visuaalisuudella – juuri sinulle!

Smiling Design on vuonna 2020 perustettu yritys, joka tunnetaan erityisesti upeista korvakoruista. Perustajana minulla on unelma luoda maailmaan jotain kaunista ja antaa jokaiselle aihetta hymyyn. Yrityksen valikoimaan kuuluvat mm. moneen makuun sopivat korvakorut, hiusklipsit, sisustusmagneetit, kivisormukset, soijavahakynttilät sekä ranne-, nilkka- ja kaulakorut. Asiakkaat kuvailevat tuotteita usein eleganteiksi, näyttäviksi ja kepeiksi.

“Laadukkaat, kauniit ja kotimaiset korut. Omaperäisiä, upeita korudesigneja, jotka tunnistaa heti Smiling Designin koruiksi.” – asiakaspalaute

Valmistan tuotteet käsin studiossani Päijät-Hämeessä. Näin voin tarkkailla tuotteiden laatua koko valmistusprosessin ajan. Hyödynnän myös 3D-tulostusta ainutlaatuisten korujen luomiseen. Valitsen käyttööni aina laadukkaat teräsosat, jotta käyttömukavuus ja kestävyys olisi taattu. Testaan teräsosia säännöllisesti itse. Muuten käytän materiaaleina mm. polymeerimassaa, helmiä ja kierrätysnahkaa sekä kynttilöihin ekologista soijavahaa. Kaikessa tekemisessä pyrin siihen, että hävikkiä ei synny, joten valmistan tuotteet pienissä erissä ylijäämät hyödyntäen.

Tervetuloa osaksi messuhumua ja hyödyntämään huikeat tarjoukset verkkokaupassa! – Johanna

Messuohjelma

PERJANTAI

Messutarjous: kaikki tuotteet -15 % koodilla JOULU22

LAUANTAI

Messutarjous: kaikki tuotteet -15 % koodilla JOULU22

SUNNUNTAI

Messutarjous: kaikki tuotteet -15 % koodilla JOULU22

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!