Design Pylsy

Design Pylsy

0405444219

Vaajakoski

Design Pylsy

0405444219

Vaajakoski

Design Pylsy on valmistanut laadukkaita suomalaisia tuotteita jo vuodesta 1988!

Design Pylsyn ajaton vaatemallisto on suunniteltu naisille, jotka arvostavat kotimaisuutta, luonnollisia materiaaleja ja pehmeitä sävyjä. Tuotteiden inspiraatio löytyy luonnosta ja ne toteutetaankin ympäristöä kunnioittaen sekä käyttäen kotimaisia  alan ammattilaisia. Vaatteet ovat miellyttäviä päällä tyyliä unohtamatta – vaatekaapin klassikkoja!                                                             Design Pylsyn koko tuotannolle on myönnetty Avainlippu – tunnus suomalaisesta työstä ja osaamisesta. Design Pylsy Showroom sijaitsee Vaajakoskella Wanhalla Naulatehtaalla, Konttisentie 8 A2.

Messuohjelma

PERJANTAI

Yritysesittely-live klo 14.00 Esittelen teille Showroomin ja uutuustuotteet sekä klassikot. Kerron myös materiaaleista ja tuotannosta. Tervetuloa tutustumaan Design Pylsyn yritykseen ja yrittäjään!

LAUANTAI

Live-lähetys klo 13.00 missä esittelen uusimmat vaatteet ja asusteet ystäväni kanssa. Voitte myös toivoa, mitä vaatteita haluatte nähdä meidän päällä.

SUNNUNTAI

Live-lähetys klo 13.00 missä jutustelen mielelläni teidän kanssa tuotteistani, niiden materiaaleista, malleista tai ihan mistä vaan! Kuuntelen mielelläni mitä sinä haluaisit Design Pylsyn mallistoon ja otan vinkkejä vastaan.

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest