ehta by Dream Circus

Suomessa ommeltuja vaatteita aikuisille ja lapsille, väriä kotiisi sekä kankaita, ompelutarvikkeita ja kaavoja ompeluintoisille! Uutena myös neulelangat ja -tarvikkeet.

Meillä firmaa johtaa jänis, panda keskittyy taiteelliseen johtoon, kissan luovat taidot loistavat markkinoissa, myyrä vastaa varastosta ja seepra pitelee asiakaspalvelun ohjia. Voisihan kaiken tehdä vähän tylsemminkin, mutta kuinka sirkus sitten pyörisi, ja olisiko se muuten enää ollenkaan hauskaa?

Dream Circus Oy alkoi kahden savolaisen siskon, Katin ja Lauran, toteutuneesta unelmasta. Nyt meitä on mukana jo suurempi joukko. Puhumme unelmien puolesta, uskomme yksisarvisiin, taistelemme tylsyyttä vastaan ja uskomme suomalaiseen työhön. Pukeudumme itse usein mustaan, mutta rakastamme kaikkia maailman värejä. Me haluamme saada sinutkin uskomaan unelmiisi ja tavoittelemaan niitä.

Valikoimastamme löydät vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin, värikkäitä ja hauskoja keittiötuotteita sekä kankaita, ompelutarvikkeita ja kaavoja ompeluintoisille. Päätuotteemme ovat naisten vaatteet. Valmistamme kaikki oman tuotantomme luomukankaista. Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. Uusin aluevaltauksemme on neulelangat ja meiltä löydätkin hyvän valikoiman erityisesti islantilaista Léttlopi-lankaa!

Messuohjelma

PERJANTAI

Julkaisemme kaikki messujen tarjoukset perinteisesti heti messujen alussa! Ole siis kuulolla heti.

LAUANTAI

Olemme julkaisseet jo paljon syksyn uutuuksia, joihin tutustutaan myös messujen aikana paremmin.

SUNNUNTAI

Voit olla helpoiten meihin yhteydessä Facebookin yksityisviestien kautta! Päivystämme paikalla koko messujen ajan ja autamme mielellämme esimerkiksi koon valinnassa, oikeansävyisten resoreiden metsästyksessä ja kaikissa muissakin kysymyksissä.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.