KUOSIVERSTAS

Luomukankaita Kivijärveltä

Suunnittelemissani kankaissa hehkuvat voimakkaat värit ja selkeät muodot. Aiheet kuoseihini saan Kivijärven luonnosta, sen järvistä, metsistä ja soilta. Haluan suunnitella ajattomia kuoseja, jotta voit käyttää vaatettasi vuodesta toiseen. Haluan myös, että kankaasi on tuotettu mahdollisimman ekologisesti. Siksi kaikki Kuosiverstaan kuviotrikoot ja -joustocolleget ovat sertifioitua luomupuuvillaa. Kankaat ovat napakoita, laskeutuvat kauniisti ja kestävät hyvin pesua. Kuosiverstaalta saat myös kaavoja naisten- tai lastenvaatteisiin. Tavataan keväisillä kässämessuilla! Minulle voit laittaa viestiä tai vaikka soittaa numeroon 040 632 8113. 

TILAUSTEN YHDISTÄMINEN
Tilauksia voit tehdä viikonlopun aikana haluamasi määrän. Yhdistän kaikki tilauksesi samaan pakettiin. Yhdistämisestä sinun ei tarvitse mainita erikseen. Yli 100,- tilauksiin ilmainen toimitus. Jos arvelet, että ostostesi loppusumma ylittää 100,- valitse kaikissa tilauksissa “Nouto liikkeestä”. Näin vältyt toimituskuluilta. Jos ehdit jo maksaa toimituskulut ja sata euroa ylittyy, laitan jotain kivaa pakettiisi hyvitykseksi toimituskuluista. 🙂

Kevätterveisin Elina

Messujen ajan kaikki kankaat 20,-/m. 

Messuohjelma

PERJANTAI

AURINKOINEN ALE

Vaaleanpunainen Aurinkoinen-joustocollege koko perjantain 17,-/m. Tästä ihanan pehmeästä GOTS-joustocollarista ompelet vaikkapa lämpimän ja katseita keräävän hupparimekon.

 

ARVONTA – HUPPARIMEKKO OMILLA MITOILLA

Osallistu perjantain arvontaan ja voit voittaa vaaleanpunaisesta Aurinkoinen-joustocollarista omilla mitoillasi ommellun hupparimekon!

LAUANTAI

VARTIN ALET

Lauantaina klo 21-22 pomppaa verkkokauppaan vartin välein jokin todella hyvä ale. Yksi ale kestää vartin, jonka jälkeen aleen vaihtuu uusi kangas taas vartiksi. Tämän tunnin aikana nopeus on valttia! 

SUNNUNTAI

SUNNUNTAIN SYNTTÄRIT

Kuosiverstas täyttää 5 vuotta – aika on mennyt niin nopeasti! Kiitos kaikille teille ihanille asiakkaille, ilman teitä ei olisi Kuosiverstasta. Kiitokseksi sujautan jokaiseen sunnuntaina tehtyyn tilaukseen pienen pussin, josta löytyy jokaiselle ompelijalle tarpeellisia pikku juttuja.  Jos olet tehnyt tilauksia aiempina messupäivinä, yhdistän kaikki tilauksesi samaan pakettiin. LÄMMIN KIITOS, IHAN TEILLE JOKAISELLE.

 

POSSUJEN PYHÄ

Sunnuntaina kauppaan lyllertää paljon pieniä ja suurempiakin possuja. Kuosiverstaan possut ovat laadukkaita, joissain kankaissa toki pieniä virheitä sallitaan. Possusta saat paljon ommeltavaa edullisesti sekä jännitystä samaan hintaan! Röh röh!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest