Ompelimo HeliKo

Heleganssi by Ompelimo HeliKo on kierrätysfarkuista valmistettu mallisto naisille ja miehille vuodesta 2012.

Heleganssi® by Ompelimo HeliKo on kierrätysfarkuista valmistettu mallisto jo kymmenen vuoden ajan.

Heleganssi® on juuri sinulle, joka rakastat farkkujasi, niiden helppokäyttöisyyttä, mukavuutta ja muunneltavuutta arjessasi. Haluat säilyttää muistot farkuistasi ja olen tehnyt tämän malliston juuri sitä varten. 

 Takkien suunnittelussa voin käyttää mm. värjättyä farkkua, erilaisia kuoseja, leikkiä ulkomuodoilla ja säilyttää alkuperäisiä brodeerauksia. Elämisenvarat mahdollistavat muokkauksen vuosiakin jälkeenpäin.

Naisten ja miesten vuorillisissa takeissa ovat irroitettavat huput, hihataskuissa lenkit, joihin voit kiinnittää heijastimia tai muita koristeita.

Miesten vuorillisissa takeissa ovat tilavat ja vetoketjulliset taskut sekä tarvittaessa irroitettavat lämpövuorit.

Mekot, tunikat ja jakut muotoutuvat mittojesi, muotojesi ja makusi mukaan.  Uusin tulokas mallistossa on Helgain olkainmekko, pituus toiveidesi mukaan, sivuvetoketjulla tai edestä avattavana, myös värjättynä.

Korjausompelu ja alppihiihtoon valmistettavat mononlämpösuojukset kuuluvat ompelimon palveluihin. Mallisto on nähtävillä ja hiplattavana kotonani Impivaara 16, Siilinjärvellä tai Kuopiossa sovitusti.

Käsityökorttelin MadeBy verkkokaupassa on Helgain olkainmekkoja, mekko ja takkeja naisille ja miehille. Heleganssi® lla on Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest