Päivilla Handmade

Villiksiä ja pipoja tilaustyönä tai itse neuloen! Kädentaitajille ohjeita, tarvikkeita ja suomalaisen lampaan villalankaa!

Jos haaveilet ikiomasta islantilaistyylisestä villiksestä, olet oikeassa paikassa! Päivillan verkkokaupasta löydät ohjeita, lankoja ja tarvikkeita. Jos neulominen ei ole sinun juttusi, niin voit tilata ikioman, käsin neulotun villiksen mittatilaustyönä.

Suunnittelen ja neulon tilauksesta islantilaistyylisiä villiksiä ja asusteita, aina 100 % villasta. Materiaalina haluan suosia yhä enemmän suomalaisen lampaan villlaa. Mikä onkaan sen ihanampi materiaali ulkoiluvaatteessa kuin villa! Niin ihana, luonnonmukainen, lämmin ja etenkin helppohoitoinen. 

Neulon muuten villikset käsityönä, alusta loppuun, villiksen saajaa ajatellen! Aina en noudata omia ohjeitani orjallisesti. Vauhdissa saattaa tulla jokin ajatus mieleen, jonka haluan toteuttaa. Jokainen villis onkin omalla tavallaan uniikki ja saajalleen ainutlaatuinen!

Kädentaitajille haluan tarjota ohjeita villiksiin ja asusteisiin sekä laadukkaita villalankoja ja tarvikkeita. Päivillanka, aito lampaan villalanka on ikioma ylpeydenaihe! Tarjolla myös Lettlopia ja Willawanttuiden Pentti sukkalankaa!

Päivillan taustalla touhuaa Päivi, artesaani ja neulesuunnittelija. 

Tervetuloa verkkokauppaani www.paivillahandmade.fi !

Messuohjelma

PERJANTAI

Messuarvonta Päivillan Facebookissa! 

Ihania tarjouksia suomalaisissa ja islantilaisissa villalangoissa. Päivillanka, Lettlopi, Alafosslopi…. Messutarjoukset on koottu Päivillan verkkokaupan etusivulle www.paivillahandmade.fi 

LAUANTAI

Päivillan neuleohjeilla ehdit loihtia ihanimmat lahjat rakkaille ja läheisille. Nopeat pipot ovat oiva lahja myös opeille, hoitajille, kerhontädeille ja -sedille! Langat ja ohjeet näppärästi yhdestä osoitteesta ja messujen ajan myös mukavaan messuhintaan! 

SUNNUNTAI

Päivillan verkkokaupasta löydät myös valmiita tuotteita, tumppuja, pipoja, töppösiä. Päivillan ihastuttava Ciira-villis on joka heppatytön unelma! Keraamiset lankakulhot ovat jokaisen neulojan unelma! Sujauta mukaan puikkomitta, aitoa suomalaista villalankaa, ompelumerkki ja neulepuikot. Pyydettäessä kääräisen tuotteet valmiiksi luonnonmukaiseen lahjapakettiin muovia vältellen!

Messuarvonnan voittaja julkaistaan Päivillan Facebookissa noin klo 20! 

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!