Päivilla Handmade

Päivilla Handmade

0405966899

Hyvinkää

Päivilla Handmade

0405966899

Hyvinkää

Villiksiä ja pipoja tilaustyönä tai itse neuloen! Kädentaitajille ohjeita, tarvikkeita ja suomalaisen lampaan villalankaa!

Jos haaveilet ikiomasta islantilaistyylisestä villiksestä, olet oikeassa paikassa! Päivillan verkkokaupasta löydät ohjeita, lankoja ja tarvikkeita. Jos neulominen ei ole sinun juttusi, niin voit tilata ikioman, käsin neulotun villiksen mittatilaustyönä.

Suunnittelen ja neulon tilauksesta islantilaistyylisiä villiksiä ja asusteita, aina 100 % villasta. Materiaalina haluan suosia yhä enemmän suomalaisen lampaan villlaa. Mikä onkaan sen ihanampi materiaali ulkoiluvaatteessa kuin villa! Niin ihana, luonnonmukainen, lämmin ja etenkin helppohoitoinen. 

Neulon muuten villikset käsityönä, alusta loppuun, villiksen saajaa ajatellen! Aina en noudata omia ohjeitani orjallisesti. Vauhdissa saattaa tulla jokin ajatus mieleen, jonka haluan toteuttaa. Jokainen villis onkin omalla tavallaan uniikki ja saajalleen ainutlaatuinen!

Kädentaitajille haluan tarjota ohjeita villiksiin ja asusteisiin sekä laadukkaita villalankoja ja tarvikkeita. Valikoimassa on mm. Päivillan omaa, suomalaisen lampaan villalankaa ja Willawanttuiden käsinvärjättyä lankaa. 

Päivillan taustalla touhuaa kukas muu kuin Päivi, artesaani ja neulesuunnittelija. 

Tervetuloa verkkokauppaani www.paivillahandmade.fi !

Messuohjelma

PERJANTAI

Nyt kannattaa suunnata Päivillan verkkokauppaan https://www.paivillahandmade.fi

Kotimaiset langat -20 % ja suosittu Lettlopikin hyvässä alessa koko messuviikonlopun. Lisäksi ostoskoriin kannattaa valita Päivillan neuleohjeet villiksiin, jotka nekin ovat -10% alessa messujen ajan, myös juuri julkaistu paljon ihastusta joulukuun yhteisneulonnassa herättänyt PÄIVILLAN SAANA VILLATAKIN neuleohje!

LAUANTAI

Messujen ajan Vuonue Pentti lankaostoksen yhteydessä sinulle lähetetään upouusi Päivilla Töppöset neuleohje sähköpostiin ihan maksutta!

 

SUNNUNTAI

Paketit liikkuvat koko messuviikonlopun hintaan 5 € tai yli 80 € tilaukset maksutta! 

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest