Päivilla Handmade

Villiksiä ja pipoja tilaustyönä tai itse neuloen! Kädentaitajille ohjeita, tarvikkeita ja suomalaisen lampaan villalankaa!

Jos haaveilet ikiomasta islantilaistyylisestä villiksestä, olet oikeassa paikassa! Päivillan verkkokaupasta löydät ohjeita, lankoja ja tarvikkeita. Jos neulominen ei ole sinun juttusi, niin voit tilata ikioman, käsin neulotun villiksen mittatilaustyönä.

Suunnittelen ja neulon tilauksesta islantilaistyylisiä villiksiä ja asusteita, aina 100 % villasta. Materiaalina haluan suosia yhä enemmän suomalaisen lampaan villlaa. Mikä onkaan sen ihanampi materiaali ulkoiluvaatteessa kuin villa! Niin ihana, luonnonmukainen, lämmin ja etenkin helppohoitoinen. 

Neulon muuten villikset käsityönä, alusta loppuun, villiksen saajaa ajatellen! Aina en noudata omia ohjeitani orjallisesti. Vauhdissa saattaa tulla jokin ajatus mieleen, jonka haluan toteuttaa. Jokainen villis onkin omalla tavallaan uniikki ja saajalleen ainutlaatuinen!

Kädentaitajille haluan tarjota ohjeita villiksiin ja asusteisiin sekä laadukkaita villalankoja ja tarvikkeita. Päivillanka, aito lampaan villalanka on ikioma ylpeydenaihe! Tarjolla myös Lettlopia ja Willawanttuiden Pentti sukkalankaa!

Päivillan taustalla touhuaa Päivi, artesaani ja neulesuunnittelija. 

Tervetuloa verkkokauppaani www.paivillahandmade.fi !

Messuohjelma

PERJANTAI

Ihana Päivillan Pipo arvonta pyörii täyttähäkää Facessa ja Instassa. Käy osallistumassa!! 

Päivillan verkkokaupassa hurjasti suomalaisia ja islantilaisia villalankoja -10% alessa!

Kaikkiin yli 100 € tilauksiin sujahtaa mukaan Päivillan puikkomittaa-avaimenperä (arvo 8 €) messujen ajan. 

LAUANTAI

Löydät kaikki messutarjoukset kätevästi Päivillan verkkokaupasta!

Lettlopi, Alafosslopi, Päivillanka, Villanka, lankakulhot, puikot, tupsut sekä kaikki neuleohjeet! 

SUNNUNTAI

Kaikki messutarjoukset voimassa edelleen! Ja jos meno on villiä, niin vielä maanantainakin. Seuraile somekanavia ja viimeisin tieto löytyy myös verkkokaupan etusivulta!

Päivillan Pipo arvonta huipentuu klo 20 Facessa ja Instassa. Muista osallistua siis ennen sitä ja tägää kaveri mukaan myös! 

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!