Star Trikoo

Star Trikoo

0503300367

Vaasa

Star Trikoo

0503300367

Vaasa

Star Trikoo valmistaa perinteisiä, retromallisia laamapaitoja ja -pitkiksiä jo toisessa sukupolvessa. Vaatteet ovat 100% ekologista puuvillaa ja 100% suomalaista tuotantoa!

Laamapaita on 100% suomalainen, ihana, lämmin ja ekologinen alusvaate

Laamapaita ja laamahousut ovat joustavia, kiristämättömiä ja ne eivät kutita. Tuotteet valmistetaan Suomessa 100% ekologisesta puuvillasta, ilman turhia pintakäsittely- ja viimeistelyaineita. Luonnolliset, turvalliset laamavaatteet eivät ärsytä herkkääkään ihoa eivätkä kuormita turhaan luontoa.

Laamapaidan ja laamahousut voi pestä huoletta 60 asteessa. Joustavan trikooneuloksen lämmittävät ja hengittävät ominaisuudet säilyvät pesusta pesuun!

Laamapaitoja on saatavana verkkokaupastamme kahdella eri hihan pituudella: lyhyellä sekä hieman vajaamittaisella eli ¾-hihalla. Laamahousuja löytyy pitkälahkeisina ja polvipituisina.

Laamavaatteet ovat ihana joululahja läheiselle tai itselle kerrastoksi, oloasuksi, yöasuksi, ulkoiluun tai vaikka joogaan!

Messuohjelma

PERJANTAI

Tilaamalla laamapaidan teet hyvää – lahjoitamme 5 € rintasyöpätutkimukseen!

Joulukuun eka viikko on meillä vielä roosa kuu! Lahjoitamme joka ainoasta 7.12. mennessä verkkokaupassamme myydystä tuotteesta 5 € rintasyöpätutkimukseen. Lisäksi saat 7.12.2020 mennessä tehdystä tilauksesta kaupan päälle pinkit heijastinvaljaat aikuisten koossa. 

PS. Kahden ja useamman tuotteen tilaukset toimitamme rahtivapaasti, joten tilaa samalla itselle ja ystävälle lämmin paketti.

LAUANTAI

Anna lahjaksi lämpöä – ilman toimituskuluja!

Lähetämme kahden ja useamman tuotteen tilaukset ilman toimituskuluja, joten nyt kannattaa hankkia lämpimät laamavaatteet pukinkonttiin itselle ja ystävälle – tai vaikka koko suvulle – laamapaita.fi -verkkokaupasta. Jos toimit pian, teet samalla hyvää: lahjoitamme jokaisesta 7.12. mennessä myydystä tuotteesta 5 € rintasyöpätutkimukseen. 

PS. Saat kaupan päälle pinkit heijastinvaljaat aikuisten koossa, kun tilaat 7.12. mennessä.

SUNNUNTAI

Loista pinkisti!

Saat 7.12.2020 mennessä laamapaita.fi -verkkokaupasta tehdystä tilauksesta kaupan päälle pinkit heijastinvaljaat aikuisten koossa. Lisäksi lahjoitamme jokaisesta 7.12. mennessä myydystä tuotteesta 5 € rintasyöpätutkimukseen.

PS. Kahden ja useamman tuotteen tilaukset toimitamme rahtivapaasti, joten tilaa lämmin lahja itselle ja vaikka parhaalle ystävälle!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email