TinttaMari

Persoonallinen ja nuorekas kädentaitajan verkkokauppa!

Persoonallisuus – Se on se juttu.

Ompelukaavat, ne nuorekkaat ja varmasti erilaiset löyvät meiltä. Mallit on suunniteltu niin ettäne soveltuvat usealle erilaiselle vartalotyypille, kuten myös odottaville äideille. Miesten malleja unohtamatta.

Kaavojen lisäksi kannattaa kurkata meijän oman tuotannon kankaat, luomutrikoot, luomujoustocolleget sekä tuhti puuvillainen pipo-ribb. Ne parraat verkkakankaat ja polyester-ribb esimerkiksi verkkaresoriksi. Uusinta uutta valikoimassamme kuosillinen joustava verkkokangas treenitoppeihin sekä uudet verkkarimaiset urheilukankaat kuosilla ja ilman.

Valikoimassamme Upeita kotimaisten suunnittelijoiden kuoseja – Suvi Segercrantz (Salainen Riutta) sekä 8v lahjakas taiteilijan alku Inna (“suttu”, graffiti ja Love). Useita kuoseja on myös yrittäjän itsensä aikaansaamia, joita tulet näkemään meillä paljon jatkossakin. Näistä esimerkiksi musteläiskä, inkki sekä splash sekä uusimpana liljat.

Suuri osa kankaistamme on GOTS- sekä Öko-Tex 100 sertifioituja.

Ja mikä parasta – Joka ikinen vaatemalli tehhään myös tilauksesta Martinniemessä Oulun kuppeessa pienessä “peräkamariompelimossa” juuri sinua varten ja meille on myönnetty Avainlippu, merkiksi kotimaisuudesta.
Käyppä kahtomasa!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

Salamointia!

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!