Tinttamari

Persoonallinen ja nuorekas kädentaitajan verkkokauppa!

Persoonallisuus – Se on se juttu.

Ompelukaavat, ne nuorekkaat ja varmasti erilaiset löyvät meiltä. Mallit on suunniteltu niin ettäne soveltuvat usealle erilaiselle vartalotyypille, kuten myös odottaville äideille. Miesten malleja unohtamatta.

Kaavojen lisäksi kannattaa kurkata meijän oman tuotannon kankaat, luomutrikoot, luomujoustocolleget, puuvilla-ribb sekä kotimaiset resorit/yksväriset joustocolleget. Ne parraat verkkakankaat, softshell ja polyester-ribbiäkin esimerkiksi verkkaresoriksi.

Valikoimassamme Upeita kotimaisten suunnittelijoiden kuoseja – Annika Nykänen /Mutturalla (Keijunmekko, Juhannusruusu ja Chalk Stars), Suvi Segercrantz (Salainen Riutta) sekä 7v lahjakas taiteilijan alku Inna (“suttu”, graffiti ja Love)

Suuri osa kankaistamme on GOTS- sekä Öko-Tex 100 sertifioituja.

Ja mikä parasta – Joka ikinen malli tehhään myös tilauksesta Martinniemessä Oulun kuppeessa pienessä “peräkamariompelimossa” juuri sinua varten ja meille on myönnetty Avainlippu, merkiksi kotimaisuudesta.
Käyppä kahtomasa!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.