Willaskan Neulepuoti

Willaskan Neulepuoti

0505137656

Järvenpää

Willaskan Neulepuoti

0505137656

Järvenpää

Puodista löydät laajan valikoiman valmiita käsintehtyjä neuletöitä, sekä neulojalle monenlaista lankaa ja neuletarvikkeita.

Yrittäjänä ja kotiäitinä arvostan itse tehtyä, kaunista ja käytännöllistä käsityötä. Näin sai Willaskan Neulepuoti alkunsa vuonna 2012.  

Verkkokauppa alkoi vuonna 2012 tilaustöiden osalta. Markkinoilla ja tapahtumissa kiersimme äitini kanssa myymässä valmiita tuotteita. Vuonna 2019-2020 tein uuden verkkokaupan josta löytyy nyt kaikki Willapolun tuotteet yhdestä ja samasta paikasta.

Verkkopuodin valikoimasta löydät mm. neuleasusteita villasukista lapasiin ja pipoihin niin aikuisille kuin lapsille. Teen myös neulottuja nuken vaatteita mm. hameet, housut, paidat ja mekot, sekä asusteet. Vaateet on lapsen helppo pukea päälle ja kaikki vaatteet mitä teen on uniikkeja.

Ne ketkä haluavat tehdä itse neuletöitä löytyy verkkopuodista langat ja neuletarvikkeet heille. Verkkopuodissa on mm. Malabrigon, Manos del Uruguay käsinvärjätyt langat, Regian sukkalangat ja ennen kaikkea Suomenlampaan villalanka joka sopii isompiin neuletöihin ja lapasiin ja huiveihin. Neuletarvikkeista puikkojen punaiset ferrarit, Chiaogoon puikot. Ehdottomasti parhaat mitä neuloja voi vaatia.

Ja paljon muuta. Tule tutustumaan!

Neulominen on ihanaa ja neuleiden käyttäminen vielä ihanampaa!

Messuohjelma

PERJANTAI

Tuote esittelyä

 

LAUANTAI

Tuote esittelyitä

 

SUNNUNTAI

Tuote esittelyä

Arvonta!

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest