Kurssit

Ihastuttavat amppelit verkkokurssi

Pvm ja klo: Nonstop
Kurssin hinta: 30-49e

Kurssilla opit makrameen perussolmut sekä sovellat oppimaasi valmistaen kauniin Aino-makrameeamppelin. Kurssi soveltuu kaikille, myös aivan vasta-alkajille, sillä solmuihin perehdytään videoiden ja PDF-työkirjan avulla hyvin perusteellisesti. Kurssi suoritetaan omaan tahtiin videoiden ja ohjeiden avulla. Kurssilainen saa tunnukset verkkoalustalle sekä pääsyn salattuun fb ryhmään. Kurssi on hankittavissa materiaalipaketin kanssa.

Lue lisää ja varaa paikka kurssille

Ompelukurssit netissä

Pvm ja klo: Ei aikaan sidottu

Haluatko onnistua ompelussa helpommin ja nopeammin? Näillä suosituilla ompelukursseilla ommellaan aina jollakin tietyllä Unelmallisen kaavalla.

Kyseessä on täysin netin kautta pidättävät kurssit, joissa saat askel askeleelta etenevien ompeluohjevideoiden lisäksi vinkkejä oikean koon valintaan sekä hyödyllisiä neuvoja kaavan muokkaukseen juuri itsellesi sopivaksi.

Lue lisää ja varaa paikka kurssille

Tutustuminen Brother neulekoneeseen

Pvm ja klo: Ti 6.4 klo 18.00, la 17.4 ja su 18.4
Kurssin kesto: 16h
Kurssin hinta: 62€

Tutustuminen Brother neulekoneeseen, 1.kokoontuminen: omatoiminen huolto ja säädöt, 2.kokoontuminen: pipo ja sukka 3.kokoontuminen: lapanen kurssi sisältää e-kirjan Koneneulonnan Aapinen. Ensimmäisellä kerralla katsotaan että kaikilla on välineet ja tarvikkeet ja seuraavaan kertaan on sen verran aikaa että ehtii hankkia puuttuvat tarvikkeet. (Tämä kurssi nyt messutarjoushinnalla 62€, normaali hinta 79€)

Lue lisää ja varaa paikka kurssille

Väännetään Rautalangasta!- WORKSHOPIT

Pvm ja klo: Sillon kun sulle soppii parhaiten!
Kurssin kesto: Riippuu siitä, että kuinka pahasti hurahdat!
Kurssin hinta: 19.90-55 e

Väännetään Rautalangasta!- virtuaalisissa Workshopeissa opit vääntämään rautalankaa Spirraalin Nooran hauskan videon avulla!

Pääset mukkaan suljettuun facebook-ryhmään, jossa voit kysyä neuvoja matkan varrella. Spirraalin Noora neuvoo!

Saat vertaistueksesi muut rautalangan vääntämisseen hurahtanneet tyypit. Pääset jakamaan kuvia tekemistäsi ihanuuksista!

 Lämpimästi Tervetuloa mukkaan!

Vääntämisen iloa, Spirraalin Noora

Lue lisää ja varaa paikka kurssille