Happamia Oy

Aromaattisia artesaaniviinietikoita Itävallasta. Täysmehusta ensin viiniksi ja sitten viinietikaksi käytettyjä makupommeja maustamaan arkea ja juhlaa!

Happamia tuo maahan itävaltalaisen Gegenbauer Essige -yrityksen marja-, hedelmä- ja vihannesviinietikoita ja järjestää viinietikka-tastingeja viinietikkatietouden lisäämiseksi. Mahtava-aromiset aidot viinietikat ovat aivan liian tuntematon juttu meillä Suomessa kotikokkien keskuudessa! Viinietikkaa kun voi käyttää niin moneen muuhunkin kuin salaatin kastikkeeseen.

Viinietikat valmistetaan täysmehusta, joka käytetään ensin viiniksi ja sen jälkeen etikkakäymisellä viinietikaksi – prosessissa ei siis käytetä mitään aromi- tai lisäaineita vaan maku on puhtaasti raaka -aineesta.

Jatkossa Happamia aloittaa aidon viinietikan valmistuksen suomalaisista metsämarjoista sekä sopimusviljelijöiden marjoista yhdessä kotimaisten yhteistyökumppaneidensa kanssa Gegenbauerin opein. Ensimmäiset koe-erät mm. puolukasta ja pihlajanmarjasta ovat varsin lupaavia.

Messuohjelma

PERJANTAI

Klo 14   Viinietikoiden käyttö – live

Laura antaa vinkkejä, miten käytät viinietikoita kesän juhlien herkkuihin ja maustamaan grillisi antimia. Jutustelua viinietikoiden rajattomista mahdollisuuksista.

 

LAUANTAI

Vastailen mielelläni viinietikkakysymyksiin koko messujen ajan!

SUNNUNTAI

Parsaviinietikan, Aprikoosiviinietikan, sekä Golden Balsamin arvonta – pullo per päivä. Osallistua voi koko messuajan ja  viinietikoiden arvonta suoritetaan maanantaina. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Messuhinnat löytyvät Messuhallin päivityksistä ja kotoisivuilta.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest