Gopala

Tarhaamme hunajamehiläisiä ja valmistamme herkullisia toffeita. Kaikki tuotteemme ovat 100% suomalaista laadukasta käsityötä, sekä gluteenittomia & lisäaineettomia.

Suussasulavaa toffeeta


Ainutlaatuinen fudge/toffee fuusioreseptimme on suussasulavan täyteläistä ja kermaisaa, eikä liian makeaa. Näitä herkkuja voi maistella myös perheen pienimmät ja vanhimmat, joiden hampaille sitkeä toffee ei soveltuisi. Kaikki herkut ovat lisä -ja säilöntäaineettomia sekä luontaisesti gluteenittomia.

Valmistamme toffeemme pienissä erissä, joten saatavilla on aina tuoretta herkkua. Käytämme laadukkaita raaka-aineita, minkä huomaa toffeen maussa. “Kuin meidän mummon tekemää!” Kuuluu monesti, kun joku maistaa ensimmäistä kertaa Wanhanajan toffeeta. Erilaiset pähkinät on huolella paahdettu ja eri toffeemakujen reseptit useaan otteeseen testattu ja hienosäädetty.

Toffee säilyy parhaiten jääkaapissa, omassa suljetussa pussissaan jopa kuukausia. Huoneenlämmössäkin se säilyy viikkoja, mutta maukkainta se on jääkaappikylmänä. Silloin sitä on myös helppo leikata.

Onnellisten mehiläisten hunajaa

Tarhaamme mehiläisiä Orimattilan Niinikosken kylällä mehiläisystävällisin käytännöin.


Ylläpidämme ja jalostamme kestävää ja luonnollista mehiläiskantaa, joka vastustaa hyvin tauteja ja tuholaisia, on lempeähkö käsitellä, ei parveile ja mikä ihmeellisintä, tuottaa hunajaa. Tällä hetkellä tarhauksemme koostuu noin 50:stä mehiläisyhdyskunnasta.

Puhdas ja monipuolinen luonto ympärillämme takaa vivahteikkaan makuisen hunajan.


Hunajaamme ei lisätä mitään, eikä siitä ole mitään poistettu, vaan se on aitoa itseänsä. Hunaja on mehiläisten keräämää kukkien nektaria, jonka ne mesimahoissaan tuottamillaan entsyymeillä prosessoivat antioksidanttiseksi luonnon ihmeeksi: hunajaksi. Tuon hunajan, jonka mehiläiset ovat keränneet kennoonsa ylimääräiseksi ruokavarannoksi talven varalle, me käsityönä keräämme ja purkitamme. Hunaja on mitä mainion sokerin korvaaja kaikessa ruuanlaitossa. Se ei pelkästään makeuta, vaan myös maustaa.

Valikoimastamme löytyy perinteisen hunajan lisäksi monenlaisia makuhunajia ja erikoishunajia, kuten korianteri & tattari.

Kokeile vaikka mandariinihunajaa lettujen kanssa, inkiväärihunajaa ruisleivällä ja jouluhunajaa kermaviiliin sekoitettuna + ripaus suolaa, niin saat todella maukkaan dippikastikkeen. Harvinaiset lajihunajamme ovat puhtaasti mehiläisten maustamia!

Messuohjelma

PERJANTAI

Jouluisia makuja toffeen ja hunajan muodossa! Osallistu joulutoffeen ja jouluhunajan arvontaan kommentoimalla kuvaan kenelle haluaisit antaa ne lahjaksi.

LAUANTAI

Lauantain karkkipussin arvonta! Osallistu kilon toffeepussin arvontaan kommentoimalla kuvaan, kuinka nopeasti saisit sen syötyä.

SUNNUNTAI

Hunaja-nippelitietovisa luvassa: Kuinka paljon yksi mehiläinen kerää hunajaa elämänsä aikana? Kaikkien arvanneiden/vastanneiden kesken arvotaan herkullinen hunaja-tuotepaketti. Vastaus kysymykseen julkaistaan messujen loputtua. 🙂

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email