Gopala

Valmistamme herkullisia toffeita ja tarhaamme hunajamehiläisiä. Kaikki tuotteemme ovat 100% suomalaista laadukasta käsityötä, sekä gluteenittomia & lisäaineettomia.

Suussasulavaa toffeeta


Ainutlaatuinen fudge/toffee fuusioreseptimme on suussasulavan täyteläistä ja kermaisaa, eikä liian makeaa. Näitä herkkuja voi maistella myös perheen pienimmät ja vanhimmat, joiden hampaille sitkeä toffee ei soveltuisi. Kaikki herkut ovat lisä -ja säilöntäaineettomia sekä luontaisesti gluteenittomia.

Valmistamme toffeemme pienissä erissä, joten saatavilla on aina tuoretta herkkua. Käytämme laadukkaita raaka-aineita, minkä huomaa toffeen maussa. “Kuin meidän mummon tekemää!” Kuuluu monesti, kun joku maistaa ensimmäistä kertaa Wanhanajan toffeeta. 

Toffee säilyy parhaiten jääkaapissa, omassa suljetussa pussissaan jopa kuukausia. Huoneenlämmössäkin se säilyy viikkoja, mutta maukkainta se on jääkaappikylmänä. Silloin sitä on myös helppo leikata.

Onnellisten mehiläisten hunajaa

Tarhaamme mehiläisiä Orimattilan Niinikosken kylällä mehiläisystävällisin käytännöin.


Ylläpidämme ja jalostamme kestävää ja luonnollista mehiläiskantaa, joka vastustaa hyvin tauteja ja tuholaisia, on lempeähkö käsitellä, ei parveile ja mikä ihmeellisintä, tuottaa hunajaa. Tällä hetkellä tarhauksemme koostuu muutamista kymmenistä mehiläisyhdyskunnista.

Puhdas ja monipuolinen luonto ympärillämme takaa vivahteikkaan makuisen hunajan.


Hunajaamme ei lisätä mitään, eikä siitä ole mitään poistettu, vaan se on aitoa itseänsä. Hunaja on mehiläisten keräämää kukkien nektaria, jonka ne mesimahoissaan tuottamillaan entsyymeillä prosessoivat antioksidanttiseksi luonnon ihmeeksi: hunajaksi. Tuon hunajan, jonka mehiläiset ovat keränneet kennoonsa ylimääräiseksi ruokavarannoksi talven varalle, me käsityönä keräämme ja purkitamme. Hunaja on mitä mainion sokerin korvaaja kaikessa ruuanlaitossa. Se ei pelkästään makeuta, vaan myös maustaa.

Valikoimastamme löytyy perinteisen hunajan lisäksi monenlaisia makuhunajia ja erikoishunajia, kuten korianteri & tattari.

Kokeile vaikka mandariinihunajaa lettujen kanssa, minttuhunajaa jätskin päällä ja sitruuna-inkiväärihunaja teen seassa boostaa vastustuskykyä. Kuumien juomien sekaan hyvin sopii myös eukalyptus-, sitruuna-, inkivääri- ja jouluhunaja. Harvinaiset lajihunajamme Korianteri ja Tattari ovat puhtaasti mehiläisten maustamia.

Messuohjelma

PERJANTAI

Keksitään pian, kun messut lähenee.

LAUANTAI

Keksitään pian, kun messut lähenee.

SUNNUNTAI

Keksitään pian, kun messut lähenee.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email