Kenwood

Suomen Sähkötuonti Oy

020 7411 660

Elimäenkatu 9 B, 00510 Helsinki

Suomen Sähkötuonti Oy

020 7411 660

Elimäenkatu 9 B, 00510 Helsinki

Kenwood on maailman johtava brändi ruoanvalmistuslaitteissa. Uusi Kenwood Cooking Chef on varustettu vahvalla 1500W moottorilla ja jokaisen ruokaa rakastavan unelma.

Suomen Sähkötuonti Oy on vuodesta 1954 toiminut arvostettua kodintekniikkaa maahantuovana ja markkinoivana tukkukauppana. Suomessa edustamamme tuotemerkit ovat maailman parhaimmistoa ja useimmat markkinajohtajia omalla alallaan. 

Uusi Kenwood Cooking Chef XL KCL95.004SI on vahvalla 1500W moottorilla varustettu yleiskone, jolla sekä leivot ja kokkaat. Chef tukee sinua tavoitteissasi aina valmisteluista täydelliseen lopputulokseen asti. Halusitpa leipoa, höyryttää, keittää tai paistaa, laajalla lämpötila-asteikolla 20 °C-180 °C mahdollisuudet ovat loputtomat ja voit valmistaa koko aterian ekologisesti yhdessä kulhossa.

Tarkan induktiolämmitystekniikan avulla voit hallita lämpötiloja asteiden 20 °C-180 °C välillä 1°C:n välein, mikä tekee Cooking Chef XL:stä täydellisen laitteen kaikkein tarkimpienkin leivontavaiheiden suorittamiseen. 

Laitteesi hallinta ei voisi olla helpompaa kuin intuitiivisella CookAssist™4.3”kosketusnäytöllä:
Kosketa näyttöä asteikon nollaamiseen tai ajastimen, sekoitusvälin, lämpötilan tai suoravalintaisten reseptien navigoimiseen. Kosketusnäyttö tarjoaa käyttöösi ammattitaidolla rakennetut suoravalintaiset toiminnot, kuten taikinankohotuksen ja marenkivaahdon vatkaamisen. Loistavat tulokset ovat sormiesi ulottuvilla!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.