Olutreissu – olutmatkakirjat Suomessa ja Euroopassa

Olutreissu on kahden toimittajan, Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen kirjasarja olut- ja ruokanähtävyyksistä.

Olutreissu on sarja matkaoppaita, jossa mukana niin olut-ja ruokakohteitakin, mielenkiintoisia nähtävyyksiä unohtamatta. Olutreissu on myös tastingeja, luentoja, olutkonsultointia, sisällöntuotantoa ja olutkävelyitä.

Olutreissu Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen omannäköinen sarja matkaoppaita, jossa esitellään monille jo entuudestaan tutun kaupungin tunnetut ja tuntemattomat olutnähtävyydet ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten. Olutreissu – kirjoissa painottuvat paikallisuus, historia, pienyrittäjyys ja ajankohtaisuus – oluen ja ruuan yhdistämistä unohtamatta, sillä onhan se kirjoittajien lempiteemoja. Kaupungeista esitellään myös hieman erikoisempia olutkulttuuriin liittyviä nähtävyyksiä ja kerrotaan lyhyesti maan oluthistoriasta. Olutreissu-kirjoista saa hyviä käytännön vinkkejä olut- ja ruokaostoksiin sekä mielenkiintoista faktatietoa oluesta. Olutreissun naiset järjäestävät myös oluttastingeja, luentoja, olutkonsultaatiota, sisällöntuotantoa ja olutkävelyitä. Olutreissu Eurooppa on ilmestynyt syksyllä 2019. Olutreissu Suomi ilmestyy keväällä 2021. Hanki kirjat: https://www.adlibris.com/fi/kirja/olutreissu-9789523217263 https://www.adlibris.com/fi/kirja/olutreissu—matka-halki-suomen-olutkaupunkien-9789523730922

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

Olut-juusto -maistelu á la Olutreissu! Hyppää mukaan Anikón ja Marian virtuaaliseen makumatkaan lauantaina 24.4. klo 19.00. Maistelemme neljää erityyppistä olutta ja neljää erilaista juustoa ja tutkimme, miten mainiosti maltaiset maut sopivat juustojen kanssa yhteen. Voit hankkia oluet ja juustot itsellesi jo etukäteen, niin pääset itsekin maistelemaan. Oluet: Vaalea vehnäolut, IPA, stout tai porter ja kirsikkaolut (kriek, lambic). Juustot: Vuohenjuusto, gouda, cheddar ja sinihomejuusto. Tervetuloa myös mukaan kuuntelemaan, jos et olut- ja juustoherkkuja ehdi hankkia!

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest