Pauliina Rundgren HandiCrafts

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

0407214778

Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

0407214778

Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

Laadukasta teetä ekologisissa kierrätyskartonkipurkeissa sekä upeita kattaus- ja keittiötuotteita kotimaista vastuullista designia ja käsityötä

Pauliina Rundgren HandiCraftsin tuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto. Suunnittelumme lähtee aina tarpeesta, kehittyy jonkin oivalluksen kautta ja päättyy selkeään ja ajattomaan muotokieleen. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Vastuullisesti ja huolella, jotta sinulla olisi niistä iloa vuosiksi eteenpäin! Tuotteillemme on myönnetty Design From Finland- ja Avainlippumerkit. Kivijalkaliikkeemme sijaitsee Mikkelin Kenkäverossa, kauniissa ja historiallisessa miljöössä.

Upeat, käsityönä emaloidut teesiivilät ovat yksi klassikkotuotteistamme, jotka ovat monen mielestä aivan parhaita välineitä hyvän teen haudutukseen! Niiden ympärille meille onkin syntynyt kokonainen tuoteperhe koostuen laadukkaista teevaihtoehdoista sekä käsityönä dreijatuista teepannuista ja -mukeista. Meiltä löytyy myös tarjottimia sekä uutuutena makeita Kenno-pannunalusia.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.