Syksyn keittokirjat – Kokkaa kasviksia ja vegaanista
Ruokamessut_kirjat-3-7d0be4ce

Syksyn kirjauutuudet

Syksyn kirjauutuudet

Kurkkaa syksyn kirjauutuudet!

Haluaisitko syödä enemmän kasviksia? Vai onko vegaaninen ruokavalio sinun juttusi? Tässä on vaihtoehtoja molempiin!

Kasviksia viikon jokaiselle päivälle

Tara Junker

Cozy Publishing

Panosta kasviksiin!

Tekeekö mielesi laajentaa keittiösi kasvisvalikoimaa? Tämä on täydellinen kirja sinulle! Kirjan resepteissä käytetään monipuolisesti kaaleista juureksiin ja linsseistä endiiviin. Myös mausteiden ja yrttien käyttö on kekseliästä. Osa resepteistä on vegaanisia, aika monissa on käytetty maitotuotteita ja muutamissa on myös kalaa. Mukana on myös ohjeet esimerkiksi gnocchien ja pastan valmistamiseen itse, joten kirjan ohjeet sopivat myös sellaiselle, joka haluaa viettää aikaa ruoanlaiton äärellä.

Kaunis aamu

Emilia Vartiainen

Cozy Publishing

Aloita aamu ihanasti!

Tässä kirjassa on reseptit kaikkeen, mitä täydelliseen sunnuntaiaamuun tarvitaan: suolaisia piiraita ja tahnoja, makeita puuroja ja kylmiä ja kuumia juomia. Kirja on järjestetty vuoden aikojen mukaan, ja yhden vuodenajan annokset voisi valmistaa kerralla täydelliseksi brunssiksi ystävien kanssa, tai kokata koko kirjan järjestyksessä alusta loppuun koko vuoden iloksi.

Lapsiperheen vegaanikeittokirja

Elina Innanen ja Suvi Auvinen

Kosmos

Monipuolista kasvisruokaa kiireiseen arkeen!

Suositun Chocochilin parhaat reseptit ja vinkit koottuna yksiin kansiin! Kirja rakentuu kuuden viikon kiertävän ruokalistan ympärille, mikä helpottaa arjen suunnittelua varsinkin lapsiperheessä. Mukana on kaikenlaisia reseptejä – helppoja maanantairuokia, vähän enemmän aikaa vaativia sunnuntain uunivuokia sekä herkkuja ja välipaloja. Kaikki kirjan reseptit ovat vegaanisia eli niissä ei ole käytetty eläinperäisiä aineksia. Kirjan kuvat ovat niin herkullisia, että ne houkuttavat muitakin kuin vegaaneja kasvisruokien pariin!

Goodness Cookbook

Johannes Laine

Viisas Elämä

Trenditietoisen kokkaajan valinta!

Vuoden 2019 vegeravintolan keittokirjassa on trendikkäitä vegaanisia ruokia, joka tarkoitukseen, kuten aamiaisannoksia ja lounaaksi sopivia bowleja. Erityisesti kastikkeita on tarjolla moneen makuun. Resepteihin on otettu vaikutteita ympäri maailmaa, ja sulassa sovussa kirjassa ovat niin nachot, pad tai kuin lasagne ja pico de gallo.

Ruokasienet Suomen luonnossa

Tea von Bonsdorf ja Lasse Kosonen

Otava

Lähde sieneen!

Haluaisitko tunnistaa muitakin sieniä kuin kantarellin, suppilovahveron ja kärpässienen? Tässä sienioppaassa on selkeät ja hyvät kuvat, jotka auttavat sienten tunnistamisessa, ja niissä on kiinnitetty erityisesti huomiota läheisten lajien erityispiirteisiin, ja kuvattu sieniä monista eri suunnista. Oivallinen opas metsään aikovalle!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email