Big Green Egg

Suomen Sähkötuonti Oy

020 7411 660

Elimäenkatu 9 B, 00510 Helsinki

Suomen Sähkötuonti Oy

020 7411 660

Elimäenkatu 9 B, 00510 Helsinki

Big Green Egg on maailman suosituin kamadogrilli, joka on valmistettu parhaasta keramiikasta.

Suomen Sähkötuonti Oy on vuodesta 1954 toiminut arvostettua kodintekniikkaa maahantuovana ja markkinoivana tukkukauppana. Suomessa edustamamme tuotemerkit ovat maailman parhaimmistoa ja useimmat markkinajohtajia omalla alallaan. 

Big Green Egg on maailman suosituin kamadogrilli, joka on valmistettu parhaasta keramiikasta. Me olemme luoneet kauniita muistoja vuodesta 1974 ja samalla tiellä jatkamme. Big Green Egg on se alkuperäinen. Ikivihreä.

Big Green Eggin keramiikka heijastaa lämpöä Eggissä, jolloin syntyy ilmavirtaus, joka tekee aineksista ja ruuista erityisen mehukkaita. Big Green Eggin keramiikka on osittain NASAn kehittämää ja tuotanto tapahtuu Meksikossa tiukimpien laatunormien mukaisesti. Osaksi siitä syystä keramiikka on poikkeuksellisen korkealaatuista. Sillä on äärimmäisen hyvät eristävät ominaisuudet ja se kestää äärimmäisiä lämpötiloja ja lämpötilan vaihteluita. Voit käyttää EGGiä keittämiseen, paistamiseen, grillaamiseen, hauduttamiseen tai savustamiseen ja maut ovat uskomattoman hienostuneita ja poikkeuksellisia

Big Green Eggistä on saatavana seitsemän eri mallia, joten kutakin elämäntapaa ja tilannetta varten löytyy vaihtoehto. Kun teet Eggillä ruokaa puutarhassa, terassilla tai muussa paikassa, jokainen voi nauttia parhaista mauista ympäri vuoden! Herkullista grillattua ja erittäin mureaa lihaa, kalaa savustettuna tai suolakuoressa, talvisia pataruokia, rapeita pizzoja, maukkaita jälkiruokia ja grillattuja vihanneksia, Big Green Egg tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia. 

Mikä EGG sopii parhaiten sinulle? Lue tästä

Kokeile EGGin reseptihakua täällä.

Suomen Big Green Egg jälleenmyyjät näet tästä.

Messuohjelma

PERJANTAI

Messuvierailijoiden kesken arvotaan Big Green Egg MiniMax -grilli!! 

LAUANTAI

Messuvierailijoiden kesken arvotaan Big Green Egg MiniMax -grilli!!

SUNNUNTAI

Messuvierailijoiden kesken arvotaan Big Green Egg MiniMax -grilli!! Voittaja julkistetaan su klo 19 Ruokamessut Netissä -päätöslivessä. 

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest