Leivotaan-lehti

Leivotaan-lehti / Kolmiokirja Oy

Leivotaan-lehti / Kolmiokirja Oy

Leivotaan – leipomisen iloa jokaiselle! Suomen suurin leivontalehti.

Leivotaan-lehti on jauhopeukalon paras valinta! Suomen suurin leivontalehti tarjoaa herkullisia ohjeita kinuskipullista kiillekakkuun. Se on yhtä aikaa kotoisa ja inspiroiva.

Lehti sisältää myös ajankohtaisia vinkkejä keittiön herkullisesta maailmasta ja kurkistaa leivonnan trendeihin. Artikkeleissa kiehtovat kotileipojat ja julkisuudesta tutut henkilöt kertovat elämästään ja jakavat lukijoiden kanssa suosikkiohjeitaan.

Leivotaan-lehti on täynnä rakkaudella koottuja reseptejä. Sisältö mukautuu kausivaihteluihin ja vuodenaikoihin. Talvella leivotaan lämmittäviä herkkuja ja keväällä raikkaita suupaloja. Kesällä ja syksyllä taas loihditaan makeaa ja suolaista uuden sadon aineksista. Jouluna tehdään tietysti perinteisiä ja uusia lämpimäisiä pienille ja isoille tontuille.

Lehden ohjeet ilahduttavat niin vasta-alkajaa kuin kokenutta leipuriakin. Jokainen löytää taatusti suosikkireseptinsä sekä makeisiin että suolaisiin leivonnaisiin – niin arkeen kuin juhlaan. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu lehdessä.

Leivotaan – Suomen suurin leivontalehti! 7 numeroa vuodessa suoraan kotiisi. Muista myös irtonumeromyynnissä olevat erikoisjulkaisut!

Messuohjelma

PERJANTAI

Poimi herkulliset reseptimme kevään ja kesän tarjoiluihin Ruokamessut netissä MESSUHALLI-ryhmästä!

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest