Syksyn keittokirjat – Hyvinvointia ruoalla
8-236dce21

Syksyn kirjauutuudet

Syksyn kirjauutuudet

Kurkkaa syksyn kirjauutuudet!

Haluatko syödä paremmin ja samalla voida paremmin? Näistä kirjoista voisi löytyä sinulle sopiva!

Hyvä elämä

Karita Tykkä

Readme.fi

Lempeästi kohti parempaa elämää!

Viime vuosina Karita Tykästä on tullut terveellisen ja hyvän elämän sanansaattaja. Tässä kirjassa Karita jakaa ruokafilosofiansa ja siihen sopivia reseptejä. Kirjassa pohditaan ruokaa ja ravintoa hyvän elämän kannalta ja kiinnitetään huomiota siihen, miten syömisen aiheuttamasta stressistä voi vapautua ja sitä kautta voida hyvin. Lukemista riittää pidemmäksikin aikaa, ja kirjan kannustava ja lempeä ote auttaa olemaan armollinen itseään kohtaan. Tunnelmalliset kuvat tekevät kirjasta kauniin kokonaisuuden.

Valoa lautasella

Karita Aaltonen ja Kaie Hakonen

Viisas elämä

Säkenöivää terveyttä oikealla ravinnolla!

Miten ruokavaliolla voi parantaa hyvinvointia? Tämä kirja tarjoaa siihen vastauksen värikkään ja monipuolisen ruoan kautta. Mukana on kasvispainotteisia ruokia kaikille päivän aterioille: mehuja, keittoja, salaatteja, lämpimiä ruokia ja herkkuja. Värikäs ruoka piristää myös synkkää marraskuuta!

Fodmap startti

Pauliina Tervo

Viisas elämä

Herkkävatsaisen perusteos!

Tässä kirjassa käydään ruoka-aineittain läpi FODMAP-ruokavalion perusteet ja neuvotaan aterioiden kokoamisessa alusta alkaen. Mukana on helppoja ja monipuolisia reseptejä, joilla ruokavaliota voi kokeilla. Käytännöllisen oppaan avulla on helppo aloittaa uusi elämä, ja kirja lupaa, että jo kahden viikon kokeilun jälkeen huomaa eron.

Järkevä ketoruokavalio

Elviira Krebber

Otava

Kokeile sokeritonta ja gluteenitonta ketogeenista ruokavaliota!

Kirjassa esitellään koko perheelle sopivia simppeleitä kotiruokia, jotka on muokattu ketoruokavalioon sopiviksi. Mukana on perusteellinen tietopaketti ruokavalion perusteista ja sen turvallisesta aloittamisesta eri-ikäisten ihmisten näkökulmasta.

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email