Syksyn keittokirjat – Leivo ihania herkkuja
Ruokamessut_kirjat-2-7868082b

Syksyn kirjauutuudet

Syksyn kirjauutuudet

Kurkkaa syksyn kirjauutuudet!

Tänä syksynä voisi olla vihdoinkin aikaa opetella leipomaan leipää – tai koristella upeita kakkuja! Näistä kirjoista löydät parhaat vinkit niihin.

Leipä

Arja Elina Laine ja Anni-Sofia Savela

Readme.fi

Leivästä on moneksi!

Tässä kirjassa leivotaan vaikka minkälaisia leipiä: piimälimppua, ruukkuleipiä, focacciaa, pinaattisämpylöitä, rieskoja… Mukana on myös makeita vaihtoehtoja, kuten banaanileipä ja suklaapikaleipä. Lisäksi kirjassa on ilahduttavan paljon leipäpohjaisia ruokia ja leivonnaisia burgereista pizzaan ja quesadilloista nyhtöbostoniin. Myöskään leipien kanssa tarjottavia tahnoja ei ole unohdettu!

Hapanjuuri taipuu

Eliisa Kuusela

Readme.fi

Hurahda juurileivontaan!

Oletko jo löytänyt hapanjuurileivän leipomisen? Tämä kirja on juuri sinulle! Kirjassa on perusteelliset ohjeet, kuinka juurta vaalitaan, käsitellään ja muokataan – ja kuinka siitä syntyy mitä erilaisempia leipiä. Tämän kirjan myötä kehityt juurileivonnan huippuleipuriksi, ja haluat kokeilla uudenlaista leipää joka viikko!

Leivontakirja

Emma Ivane

Docendo

Uskomattoman ihania kakkuja!

Emma Ivane eli Emma Iivanainen on tullut tunnetuksi upeista kakuistaan, eikä tämä kirja varmasti tuota pettymystä niiden suhteen. Kakkujen koristelut ovat suorastaan jumalallisia, ja niissä on käytetty erityisesti eri tekniikoilla valmistettuja kukkia: sokerimassakukkia, pursotettuja kukkia ja oikeita kukkia. Eri tekniikoihin on kirjassa perusteelliset ohjeet. Jos suunnittelet siis juhlia ensi kesäksi – tai muuten vain rakastat kakkujen leipomista – tässä on sinun valintasi!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email