Minna bakes

Minna bakes

0505710468

Konttisentie 8 A 2, 40800 Vaajakoski

Minna bakes

0505710468

Konttisentie 8 A 2, 40800 Vaajakoski

Minna bakes on tunnelmallinen kahvila, sisustusputiikki ja lounaspaikka keskellä Suomea, Vaajakosken kuohujen vieressä

Minna bakes syntyi rakkaudesta käsillä tekemiseen, visuaaliseen suunnitteluun ja makeaan. Tuotteissamme yhdistyvätkin kaunis ulkonäkö, herkullinen maku sekä parhaat mahdolliset raaka-aineet luomuvaniljasta belgialaiseen suklaaseen.

Minna bakes on tunnelmallinen kahvila ja leipomo Vaajakoskella, vanhassa naulatehtaassa, kosken kuohujen katveessa. Meidät tunnetaan ihanista macaroneista, marengeista, kuppikakuista ja ihastuttavista korkeista kakuista, joita noudetaan juhliin ympäri Suomen. Kahvilamme on pullollaan itse tekemiämme herkkuja, meillä panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja valmistamme kaiken itse kinuskista hilloihin ja tahnoihin. Leipomomme sijaitsee kahvilan yhteydessä ja sieltä tarjoillaan uunituoreita kuppikakkuja, suolaisia herkkuja ja kaikkea ihanaa kahvilan vitriiniin.

Makean tarjonnan lisäksi meiltä saa myös lounasta, jonka veroista saa Keski-Suomesta hakea. Rakastamme aasialaista ruokaa ja Lähi-idän makuja ja pöydästämme löytyy aina laaja valikoima ravitsevaa ruokaa hummuksesta aina tahmeassa soijakastikkeessa marinoituihin lihapulliin saakka. Olemme panostaneet laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka taipuvat käsissämme aivan uudenlaisiksi makuelämyksiksi. Tarjoilemme monipuolistaa ruokaa myös yksityistilaisuuksissa kahvilalla sekä brunssipaketteina viikonloppuisin.

Kahvilamme yhteydestä löytyy myös sisustusputiikki täynnä huolella valikoituja kodin sisustustuotteita, suomalaista keramiikka ja designlöytöjä meiltä ja maailmalta.

Voit tilata niin putiikin tuotteita kuin kahvilamme ja leipomomme herkkuja myös nettikaupastamme. Tervetuloa tutustumaan ihanaan miljööseemme!

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest