Meggua

Ruokamuistot ja elämykset talteen sydämeen. Ruokaohjelmia ja vinkkejä somessa. Sisältöä yrityksille ja elämyksiä ihmisille.

Ruokamuistot ja elämykset talteen sydämeen. Elämänmakuista some-esilläoloa, liveruokaohjelmia Facebookissa, yhteistyötä ja vaikuttamista. Herkullisia kuvia sekä elämänmakuisia tarinoita – makuja, jotka jäävät mieleen.
Meggua tekee rentoa ja aitoa sisältöä someen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Ruokaohjelmat ovat Facebookin livelähetyksiä, joissa tehdään ruokaa, opetellaan uusia juttuja, annetaan vinkkejä ja mikä tärkeintä – ollaan yhdessä. Meggua haluaa luoda ihmisille muistoja ruoan avulla. Meggua on mukana edistämässä ruoka-alaa ja tuo oman panoksensa siihen, että ihmisillä on aikaa istahtaa yhdessä ruoan äärelle ja viettää ikimuistoisia hetkiä yhdessä.
Meggualla on Facebook-sivu, jota seuraamalla saat vinkkejä omaan arkeesi, löydät uusia tuotteita keittiöösi sekä saat vinkkejä ruoanlaittoon. Megguan livelähetykset ovat ruokaohjelmia, joissa tehdään hyvää ruokaa, ollaan yhdessä ja nautitaan elämästä. Välillä istutaan grillin ääressä, savu tuoksuu ja hiilillä hehkuu paahtunut lähitilan lampaan kare. Toisena hetkenä tehdään koululaisten kanssa jäätelöä ja koristellaan kuppikakkuja eri teemoilla. Livelähetyksissä voi olla mukana vieraita, niissä tutustutaan uutuuksiin, maistellaan erilaisia tuotteita ja välillä puhutaan ihan asiaakin. Ohjelmat ovat eri teemaisia ja niitä katsomalla aina saat vinkkejä itsellesi. Ota sivu seurantaan ja tule mukaan!
YRITYKSILLE
Ruokaohjelmia yhteistyössä, somesisältöjä ja vinkkejä sekä apua tarinankerrontaan ja some-esilläoloon. Ruokashowta ja illanviettoja, ruoanlaittohetkiä yhdessä, makumuistoja ja grillikouluja. Yhdessäoloa ja muistoja ruoan avulla. 
Meggua tulee tekemään ruokamuistoja yrityksesi henkilökunnalle, pitää grillikoulua tai vie porukan keskellä metsää illallistamaan yhdessä. Meggua järjestää juhliin grillishown tai rakentaa tyhypäivään pöydän, mistä puhutaan vielä vuosienkin jälkeen. Jätä jälkesi Megguan kanssa.
Messuohjelma

PERJANTAI

Messuohjelmassa päästään näkemään, miten Megguan Kreetta tekee jäätelöä helpolla ja simppelillä reseptillä ilman jäätelökonetta. Nappaa itsellesi vinkit talteen ja tee ihania erilaisia jäätelöitä omaan pakkaseen. Kreetan mukana pääsemme myös näkemään Minna bakesin kahvilan ja sisustuspuodin, missä syntyvät muhkeat butter cream kakut sekä ihanat cup caket. 

LAUANTAI

Kreetta on grillauksen ammattilainen ja Kamado-grillauksen hallitseva Suomen Mestari. Päivän aikana laitetaan grillit kuumiksi ja tutustutaan grillauksen maailmaan. 

SUNNUNTAI

Megguan Kreetta pääsee messuohjelmassa tutustumaan Niittyahon tilalle, missä kasvatetaan lehmiä. Tilalla on paljon muutakin ja messuohjelmassa kuulemmekin mitä kaikkea! Päivä aloitetaan yhdessä Naissaaren Koskenhengessä Vaajakoskella, mikä on ihana kahvila, lounasravintola, sekä tilauravintola keskellä kauneinta Suomea.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

12-038613bc
grillitarjotin bavette savuperunasalaatti-9ac8ff74
mustikka vuohenjuusto-799997ab
10-e0e667c2
erilaisia juomia-348b3fb3
jaateloa herkut-b7e36eeb
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest