Vierulan tila

Vierulan tila

0440680804

Salmentie 517 52970 Pankalahti

Vierulan tila

0440680804

Salmentie 517 52970 Pankalahti

Mäntyharjulainen Vierulan tila on tallentanut suomalaisten marjojen aitoa makua juomiin, hilloihin ja pakastekuivattuihin marjoihin

Vierulan tilalta ihanat kuohujuomat ja karkinkorvikkeeksi pakastekuivatut mansikat

Kaikki tuotteet on valmistettu Vierulan tilan omista marjoista, joten ne ovat alkuperältään 100 % suomalaisia. Tuotteet ovat puhtaita, turvallisia ja valmistettu huolella ilman ylimääräisiä ainesosia.

Kevään ja kesän juhliin sopivat erinomaisesti Vierulan tilan kuohujuomat, jotka on valmistettu tilan omista, ensiluokkaista marjoista.

Vierulan Kuohua saa sekä mansikan että vadelman makuisena. Molemmat ovat puolimakeita, raikkaita, ihanan kuplivia kuohujuomia, jotka sopivat alkoholittomina kaikille juhlijoille!

Vierulan tuotteita saa suoraan verkkokaupasta vierulantila.fi ja Vierulan omasta itsepalvelukioskista, joka palvelee Mäntyharjun Enonlahdella 24/7. Tutustu myös tuotteidemme jälleenmyyjiin verkkosivuillamme.

Vierulan tila sijaitsee Mäntyharjussa, ja sen ruorissa olemme me, Tiina ja Mikko Kohonen jo neljännessä polvessa. Perhetilamme on muodostunut isoisän rintamalta tuoman tammen ympärille vuosikymmenien aikana ja erikoistunut marja- ja vihannesviljelyyn. Kesän tuoreet marjat ja vihannekset ovat meidän liiketoimintamme kivijalka. Tuoretuotteiden lisäksi olemme monipuolistaneet valikoimaamme oman tilan marjoista valmistetuilla jalosteilla, jotta kesän makuja on tarjolla satokauden ulkopuolellakin.

Verkkokaupastamme löydät monia messutarjouksia!

Tervetuloa tutustumaan!

Kevätterveisin Tiina ja Mikko sekä Vierulan muu jengi

P.S. Etsiessäsi puotiisi tuotteita jälleenmyyntiin, otathan yhteyttä [email protected]

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest