Vierulan tila

Vierulan tila

0440680804

Salmentie 517 52970 Pankalahti

Vierulan tila

0440680804

Salmentie 517 52970 Pankalahti

Meiltä Vierulan marjatilalta ihanat glögit ja kuoharit sekä karkinkorvikkeeksi pakastekuivatut mansikat- makeat mutta sokerittomat herkut.

Suomalaisia makeita mansikoita marraskuussa?  

Tilamme omista marjoista tehdyt pakastekuivatut mansikat,- vadelmat ja -mustikat ovat uskomattoman aromikkaita, täysin lisäaineettomia, terveellisiä karkinkorvikkeita pimeän kaamoksen herkutteluun ja juhlahetkiin. Mausteinen Vierulan talvijuoma-glögi ja Mansikkaglögi tuovat ihanaa jouluntunnelmaa, muistuttaen kesän makeista marjahetkistä. Alkoholiton mansikkakuohari ja joukkoon tipautettu kuivattu mansikkaviipale sulaa suussa ja tuo juhlantuntua niin lapsille kuin aikuisillekin. Näistä kaikista, sekä monista muista tilamme ja lähialueemme tuotteista kasaamme monipuolisia, herkullisia lahjapakkauksia tai suunnittelemme juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivan lahjapakkauksen. 

Vierulan tila sijaitsee Etelä-Savossa, Mäntyharjun Enonlahdella ja sen ruorissa olemme me, Tiina ja Mikko Kohonen perheinemme jo neljännessä polvessa. Perhetilamme on muodostunut isoisän rintamalta tuoman tammen ympärille vuosikymmenien aikana erikoistuen marja-ja vihannesviljelyyn sekä viime vuosina myös monipuoliseen valikoimaan marjaherkkuja satokauden ulkopuolella. Pakastekuivatut mansikat, -vadelmat, -mustikat, smoothiejauheet, marjaglögit, – hillot, alkoholittomat mansikkakuoharit jatkavat meidän satokautta ympärivuotiseksi. 

Verkkokaupastamme löydät monia messutarjouksia! Tervetuloa tutustumaan! 

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email