Nuppu Print Company

Kankaita, paperituotteita ja kaikkea muuta ihanaa!

Nupun kuoseissa kukkivat Pohjolan kasvit, ja ne ovat kaikki Nupun suunnittelija Sadun käsialaa. Kuosit ilmestyvät mallistoittain, ja jokaiseen mallistoon jokaiseen kuuluu kankaita ja paperituotteita, kuten vihkoja, kortteja, muistikirjoja, sekä keittiö- ja kattaustuotteita. Nupulta on myös ilmestynyt kuusi Nuppunen-kaavakirjaa.

Messuohjelma

PERJANTAI

Klo 13 Nupun messuyllätykset julkaistaan!

Klo 14–16 Nuppunen 6 sew-along: Ihana Artemis-paita

Ompele Nupun Outin kanssa Nuppunen 6 -kaavakirjasta hurmaavan helppo Artemis lyhyenä paitaversiona.

Nuppunen 6 on Nupun uusin kaavakirja, jossa keskeisinä teemoina ovat zero waste ja kehopositiivisuus. Kaavat piirretään omien mittojen mukaan, joten et tarvitse erillisiä kaavoja. 

Mittaa valmiiksi rinnanympärys rinnan korkeimmalta kohdalta ja vyötärön ympärys keskivartalon leveimmältä kohdalta. Paita mitoitetaan näistä mitoista suuremman mukaan. Mieti myös, minkä pituisen paidan haluat.

Tarvitset ohutta laskeutuvaa joustamatonta kangasta topin korkeuden verran, olkaimiksi kaunista silkkinauhaa ja helmaan kapeaa kuminauhaa.

LAUANTAI

Klo 11 Nuppunen 6 – jumalattarien jalanjälkiä ja kaavattomia kaavoja

Nuppunen 6 – piirrä kaavoja omien mittojesi mukaan! Nupun uusimmassa kaavakirjassa heitetään mittataulukot romukoppaan ja käytetään kangas viimeiseen palaan asti hyödyksi.

Kaavakirjan kirjoittaja ja zero waste -kaavasuunnittelija Eeva Tähtikarhu kertoo kirjasta ja sen synnystä. Eeva myös näyttää, miten kaava piirretään omien mittojen mukaan kirjan ohjeiden avulla.

 

SUNNUNTAI

Tutustu tuotteisiin

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin!