Previous
Next

Keväiset kässämessut netissä 19.-21.3.2021

Kässämessut netissä on Suomen ensimmäinen ja suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma! Ne kokoavat virtuaaliseen messuhalliin suomalaista käsityötä, Suomessa valmistettuja tuotteita sekä materiaaleja ja tarvikkeita jo viidettä kertaa. Mukana on satoja käsityöyrityksiä ja koko viikonlopun täydeltä ohjelmaa! Keväiset Kässämessut netissä järjestetään 19.-21. maaliskuuta. Paikkamyynti alkaa 3.2. klo 12. Tule mukaan!

Supervinkit!
Edellinen
Seuraava
Uutuustuotteita
SÄÄDETTÄVÄ SUKKAPLOKKI Viimeistele ja pingota kauniit juuri puikolta pudonneet villasukat näppärästi muotoonsa sukkaplokkien avulla. Erityisesti pitsi- ja kirjoneulesukkien kuvio aukeaa kauniisti pingottamalla. Säädettävässä sukkaplokkissa on koot 36-45. Tehty suomalaisesta koivuvanerista.
OleleeBoxissa saat kerran kuukaudessa tarvikkeet ja selkeät kuvalliset valmistusohjeet luodaksesi kaunista kotiin, sisustukseen ja pukeutumiseen. Omasta takaa tarvitset vain sakset! Uudet ideat eivät lopu kesken ja boxin sisältö vaihtuu kuukausittain.
Talisa Designin tuotevalikoimassa uutuutena värikkäät puuvillapellavapyyhkeet. Pyyhkeitä löytyy neljää eri kuosia, joissa kolmessa on kissoja ja yhdessä marsuja. Materiaali on miellyttävän tuntuinen ja laadukas, hyvä imu- ja haihduttamiskyky. Pyyhkeet painetaan ja ommellaan Suomessa.
Nalle-Isoäidin bambutiskirättien uutuusvärit tuovat kevään keittiöösi. NALLE kestot – Kestoarjen verkkokauppa
🐝 Nyt pääset vahaamaan rakkaudella käyttämäsi ekokelmut uudelleen 🐝 Oh Bee Econ uutuustuotteen, Vaha-Mehiläisen, avulla saat virkistettyä kelmujesi pinnan antaen niille uuden elämän. Vaha-Maijat valmistetaan käsityönä elintarvikekelpoisesta mehiläisvahasta ja luomulaatuisesta kookosöljystä. Ohjeen ekokelmujen virkistykseen löydät Oh Bee Econ nettisivulta. ✂️ Valikoimastamme löytyy nyt myös 41cmx61cm ekokelmurullat, joista saat leikattua juuri sen kokoisia paloja kuin itse haluat! ✂️ Tervetuloa ostoksille 🌿
Edellinen
Seuraava
Messuilla mukana mm.
Ihania koruja ja asusteita, upeat nahkakorut,astiakoruja, hartsista valettuja koruja ym. Kaikki korut tehdään alusta loppuun itse Lahessa.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Lankakauppa nurja on jokaisen neulojan oma karkkikauppa verkossa, sekä Tampereen Kalevassa!

Lue lisää

Verkkokauppaan

Swanni, rennon ajaton mallisto naisille, unisex kylpytakki, liivimekko lapsille sekä keittiö- ja saunatekstiilejä.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Yksilöllisiä käsitöitä – koruja, makrameeseinävaatteita ja sisustustuotteita. Saatavilla myös makramee verkkokursseja.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Iloksi silmälle, hyväksi iholle. Rakkaudella juuri sinulle ❤️

Lue lisää

Verkkokauppaan

Verkkokaupasta pellavakankaat, -langat ja tarvikepaketit. Mikkelissä pellavakauppa, marjatila ja mökkivuokrausta.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Instagram
Yhteistyökumppanit
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email