Kassamessut netissa kevat 3-2022 tervetuloa messuille

Seuraavat Kässämessut netissä 17.-19.3.2023!

Kässämessut netissä on Suomen ensimmäinen ja suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma! Ne kokoavat virtuaaliseen messuhalliin suomalaista käsityötä, Suomessa valmistettuja tuotteita sekä materiaaleja ja tarvikkeita. Mukana on satoja käsityöyrityksiä ja koko viikonlopun täydeltä ohjelmaa! Seuraavat Kässämessut netissä järjestetään 17.-19. maaliskuuta.

Kässämessujen juontaja Kreetta on jälleen pakannut laukkunsa ja lähtenyt kiertueelle.
Supervinkit!
Edellinen
Seuraava
Uutuustuotteita
Kassamessut netissa syksy 9-2022 logo neliö
Verkkokauppa: www.vernada-puoti.fi Facebook: Vernada-korut https://www.facebook.com/Vernada-korut-111951128822905 Instagram: vernada_design https://www.instagram.com/vernada_design/?hl=fi
Tarvikepakettien uutuus – Taika -valokuusi Kauniin tunnelmavalaistuksen kotiin tuo Taika -valokuusi. Tarvikepaketista valokuusi valmistuu helposti, tee muoviverkosta tötterö ja kieputa kaunis muhkulanka päälle. Aito tuohitähti ja valot viimeistelevät kuusen. Tarvikepaketti sisältää kaikki materiaalit ja kuvallisen työohjeen.
Lean Verstaalla valmistetaan nyt myös väritettäviä postikortteja! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Verstaan uuteen postikorttivalikoimaan www.leanverstas.com/c/postikortit/joulu-postikortit
Edellinen
Seuraava

Miltä näyttää käsityöyrittäjä työnsä ääressä? Kurkista kulisseihin!

Messuilla mukana mm.
Tunnelmallisiin neulehetkiin käsinvärjättyjä unelmalankoja pehmeimmistä merinolangoista kotimaisiin ihanuksiin.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Suomessa ommeltuja vaatteita aikuisille ja lapsille, väriä kotiisi sekä kankaita ompeluintoisille. Luvassa messutarjouksia!

Lue lisää

Verkkokauppaan

Suloisten paperieläinten ihana maailma – koruja, kortteja, tarroja ja vaikka mitä suloista!

Lue lisää

Verkkokauppaan

Tilan suomenlampaiden ja kainuunharmaksien villoista valmistettuja sisustustuotteita, asusteita, villalankoja ja muuta villaista ja lämmintä.

Lue lisää

Verkkokauppaan

♥ Oman tuotannon luomupuuvillaisia kankaita, aidosti käsityönä valmistettuja suosittuja boksereita, vaatteita, asusteita, tilausompelua, ym. ♥

Lue lisää

Verkkokauppaan

Hattuja, laukkuja, vaatteita ja asusteita kierrätyskankaista. Neuleita luonnonväreillä värjätyistä langoista.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Poppanavakasta löydät ompeluun erityyppisiä trikoita ja kankaita. Kudontaan ja virkkaukseen kuteita ja lankoja sekä monenmoisia ompelutarvikkeita.

Lue lisää

Verkkokauppaan

Facebookissa tapahtuu
Instagram
Yhteistyökumppanit