Finsket

Teemme suomalaisia vaatteita sekä designia tinkimättömän vastuullisesti.

Finsket on 2021 perustettu suomalainen vaatebrändi. Finsketin kevät tuo mukanaan paljon uusia julkistuksia. Ota siis somekanavat seurantaan jo heti tänään. 

 
Finsket tunnetaan näyttävistä kuoseista ja terävästä designista. Parhaat asiat syntyvät, kun uskaltaa elää omien arvojen mukaan, ja tietysti vahingossa. Näillä eväillä myös Finsket syntyi. Finsketissä yhdistyy kolme raaka-ainetta: tinkimätön vastuullisuus, luovuus ja suomalainen vaatetehdas. Lopputuloksena syntyy ennennäkemättömiä vaatteita ja designia.
 
Tämä on kuitenkin vasta alkua. Me haluamme tehdä. Enemmän. Uskomme siihen, että kaiken mitä teemme, täytyy aina tuottaa nettona hyvää ympärillemme eli ihmisille ja planeetalle. Ilman kompromisseja. Muuten toiminnallemme ei ole perusteita. Voimme aina omilla teoillamme olla se muutos, jonka haluamme tapahtuvan.
 
Luovan, näyttävän ja rohkean elämänasenteen lisäksi Finsket on ennen kaikkea tinkimättömän vastuullinen brändi, joka puheiden sijaan tekee. Todellisuuden ja unelmien välinen matka mitataan teoilla. Mitä kaikkea sinä voit tehdä?
Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Tutustu tuotteisiin

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin!