Kässäpuoti

Suomalaisen villan koti! Upeita kotimaisia villalankoja, neuleohjeita ja neuletarvikkeita.

Kässäpuoti on pieni lankakauppa, joka kokoaa yhteen upeita kotimaisia villalankoja, sekä muita laadukkaita neulelankoja ja -tarvikkeita. Löydät meiltä esimerkiksi Tukuwoolin, Jalovillan ja Vuonuen lankoja, tilalankoja, käsinvärjättyjä erikoiseriä, sekä laadukkaita neuletarvikkeita! Valikoiman kruunaavat ihanat neuleohjeemme suomalaiselle villalle. Suomalainen villa on meille sydämen asia. Teemme jatkuvasti töitä kootaksemme upeimmat kotimaiset langat helposti sinun ulottuvillesi. Kotimainen villa on lähellä tuotettu puhdas materiaali, joka työllistää pitkän ketjun kotimaisia toimijoita. Suomalaiset lammasrodut ovat ainutlaatuisia ja tuottavat villaa monipuolisesti monenlaisiin käsitöihin. Tervetuloa suomalaisen villan maailmaan!

Messuohjelma

PERJANTAI

  • Rauna-tossujen ohje julkaistaan! Tilaa messuilta jo etukäteen suursuosion saanut tossuohje ja siihen sopiva, suomalainen villalanka
  • Kuusisto-paidan ohje julkaistaan
  • Jalovillalta erikoiserä sukkalanka Oinasta upeissa väreissä!
  • WillaWanttuiden suomenlampaan kaksisäikeinen villalanka täydentyy suosikkiväreillä
  • Live Instagramissa klo 12!

LAUANTAI

Messulive Instagramissa klo 10! Tervetuloa kurkistamaan miltä näyttää suomalaisen villan kauppa maaseudun sydämessä. Lankakauppa Kässäpuodin varastopuoti on messulauantaina avoinna myös paikan päällä klo 11-16, osoitteessa Jumesniementie 411 39170 Jumesniemi. Tervetuloa ostoksille! Kaikki messulangat ja tarjoukset löydät myös täältä.

SUNNUNTAI

Messulive Instagramissa klo 12! Jutellaan neuleohjeista ja neulesuunnittelusta. Tule mukaan linjoille kysymään ja kommentoimaan.

Tutustu tuotteisiin

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin!