Wool Me Once Fibers

Tunnelmallisiin neulehetkiin käsinvärjättyjä unelmalankoja pehmeimmistä merinolangoista kotimaisiin ihanuksiin.

Wool Me Once Fibers on yhden naisen yritys luoda vahvat tunteet ja tunnelmat väreiksi lankoihin. Jokainen vyyhti on Keski-Pohjanmaalla happoväreillä käsinvärjätty ja uniikki. Koska jokainen neuletyö on erityinen, on langankin oltava. 

Valikoimastamme löydät niin unelmanpehmeät merinovillalangat, hurmaavat silkkisekoitelangat kuin aidon villaiset kotimaiset ihanuudet. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy pieniä neulojan apuvälineitä, kuten silmukkamerkkejä, sukkamittoja ja The Knitting Barberin huippukäteviä silmukkakaapeleita sekä kauniita neuleaiheisia postikortteja. Jos olet haaveillut omista värjäyskokeiluista, verkkokaupan valikoimasta löytyy myös laadukkaita värjäämättömiä lankapohjia, jotka sopivat niin kasvivärjäykseen, elintarvikevärikokeiluihin kuin happoväreillä värjäämiseenkin. 

Messuiksi verkkokauppaan saadaan tuttuun tapaan päivitys, joka sisältää tällä kertaa jotain aivan luksusta! Päivityksessä on mukana SilkYak sekä SilkYak DK -lankoja, jotka sisältävät 60% mulesing-vapaata superwash merinoa, 20% silkkiä ja 20% jakkia. Nämä langat hehkuvat ylellisyyttä, ovat mitä ihanimpia neulottavia ja pehmeimpiä iholla.

Näiden lisäksi kauppaan tulee messu-uutuutena erikoiserä huippuihanaa SilkYak Singleä, joka on yksisäikeinen fingering-vahvuinen merino-silkki-jakkisekoite, jossa on peräti 120g vyyhdillä, joten yhdestäkin vyyhdistä saa jo esimerkiksi melko kookkaan huivin. Näitä vyyhtejä on rajoitettu määrä, joten ole nopea!

Toinen messu-uutuus on ihanat Knits by Cindy Ekmanin silmukkamerkit. Koko valikoimamme neulojan tarvikkeita löydät täältä.

Messutarjouksena verkkokaupassa on viikonlopun ajan sukkalankaerikoisuuksia: sukkalankut, Merino Sock 100g+20g sukkasetit sekä YakSock-setit. Lisäksi messujen ajan myynnissä ovat suositut ja kauniit Kevätpussit, jotka sisältävät kolme 100g vyyhtiä Merino Sockia yhteensopivissa yllätysväreissä hintaan 65€. Tällainen yllätyspussi on erinomainen tapa päästä kokeilemaan käsinvärjättyä lankaa normaalia edullisempaan hintaan. Seuraa viikonloppuna meidän instaa niin näet esimerkkejä pussien väriyhdistelmistä.

Messuviikonlopun ajan verkkokaupassa toimituskulut vain 3,90€ (ei koske kotiinkuljetuksia ja ulkomaantoimituksia). Lisäksi kaikkien messujen aikana tilauksen tehneiden kesken arvotaan 30€ arvoinen lahjakortti WMOF:n verkkokauppaan.

Inspiroivia neulehetkiä!

Laura / Wool Me Once Fibers

Messuohjelma

PERJANTAI

Messut alkavat klo 12!

Verkkokauppaan päivittyvät uutuudet ja täydennykset. Kurkista erityisesti ihanat SilkYak, SilkYak DK ja SilkYak Single -langat.

Toimituskulut 3,90€!

Instagramiin julkaistaan lyhyt messuvideo, istahda katselemaan miltä meidän messuosastolla näyttää!

LAUANTAI

Seuraa meidän instaa, siellä on paljon kuvia ja videoita lankaherkuista sekä esittelyssä muutamia väriesimerkkejä Kevätpussien sisällöistä.

Toimituskulut vain 3,90€!

SUNNUNTAI

 

Viimeinen messupäivä, aika tehdä viimehetken messulöytöjä ja hyödyntää tarjoukset. Toimituskulut vain 3,90€!

Kaikkien messuviikonlopun aikana tilauksen tehneiden kesken arvotaan 30€ arvoinen lahjakortti WMOF:n verkkokauppaan.

Tutustu tuotteisiin

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin!