Vernada Design

Pohjanmaalla käsityönä valmistettava Vernada Design -korusarja tunnetaan erityisesti kieputettavista nahkarannekoruista sekä laserleikatuista, graafisista kaulakoruista ja korviksista.

Koruissa yhdistyvät kauniisti huolella valitut luonnon materiaalit: nahka ja puu sekä laadukas ja turvallinen, hienohopeoitu korumetalli. Malliston perustana ovat laatu, oivaltava suunnittelu, värien harmonia, selkeät muodot sekä viimeistellyt yksityiskohdat. Näin syntyy tuotteita, joissa on modernia graafisuutta, pientä jujua sekä ripaus klassista ajattomuutta. Nämä korut kestävät aikaa ja käyttöä. ”Suunnittelen malliston tärkeimmät osat ja elementit itse, siksi Vernada-koruissa on aivan omanlainen henki. Puhuttelevien voimakorujen tekstit kannustavat käyttäjäänsä arjen keskellä, niin ilossa kuin vaikeampinakin aikoina. Vähän kerrassaan, periksi antamattomasti kokonaisuutta kehittäen etenen kohti visiota omaperäisistä ja laadukkaista tuotteista, jotka koskettaa!”

 • Seuraa Vernadan FB-sivua ja saa tieto uutuuksista, tarjouksista ja arvonnoista FB-sivulla 
 • Korviksien yllätyspaketteihin uusia malleja!  –> KLIK
 • Liity VIP-asiakaaksi –> KLIK
  Saat heti jäsenyyden vahvistusviestissä liittymisetuna 15 prosentin alennuskoodin Vernadan verkkopuotiin seuraavaa tilaustasi varten.
 • Maksuttomat kirjetoimitukset yli 50 € tilauksiin!
  Tilaa kerralla enemmän ja säästä toimituskulut! Ilmainen toimitus koskee Postin Priority-kirjettä, jonka normaali kuljetusaika on noin 1-3 arkipäivää. Voit halutessasi valita myös maksulliset ja seurattavat Postin pakettivaihtoehdot (5,20-5,90 eur).
  Messuohjelma

  PERJANTAI

  LAUANTAI

  SUNNUNTAI

  Messutarjoukset ja uutuudet

  Tutustu tästä meidän messutarjouksiimme ja uutuuksiimme! Kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on pinterest