Vernada Design

Pohjanmaalla käsityönä valmistettava Vernada Design -korusarja tunnetaan erityisesti kieputettavista nahkarannekoruista sekä laserleikatuista, graafisista kaulakoruista ja korviksista.

Koruissa yhdistyvät kauniisti huolella valitut luonnon materiaalit: nahka ja puu sekä laadukas ja turvallinen, hienohopeoitu korumetalli. Malliston perustana ovat laatu, oivaltava suunnittelu, värien harmonia, selkeät muodot sekä viimeistellyt yksityiskohdat. Näin syntyy tuotteita, joissa on modernia graafisuutta, pientä jujua sekä ripaus klassista ajattomuutta. Nämä korut kestävät aikaa ja käyttöä. ”Suunnittelen malliston tärkeimmät osat ja elementit itse, siksi Vernada-koruissa on aivan omanlainen henki. Puhuttelevien voimakorujen tekstit kannustavat käyttäjäänsä arjen keskellä, niin ilossa kuin vaikeampinakin aikoina. Vähän kerrassaan, periksi antamattomasti kokonaisuutta kehittäen etenen kohti visiota omaperäisistä ja laadukkaista tuotteista, jotka koskettaa!”

  • Tutustu uutuuksiin –>KLIK
  • Seuraa Vernadan FB-sivua ja saa tieto uutuuksista, tarjouksista ja arvonnoista FB-sivulla 
  • Liity VIP-asiakaaksi –> KLIK Saat heti jäsenyyden vahvistusviestissä liittymisetuna 15 prosentin alennuskoodin Vernadan verkkopuotiin seuraavaa tilaustasi varten.
  • Maksuttomat kirjetoimitukset yli 50 € tilauksiin!
    Tilaa kerralla enemmän ja säästä toimituskulut! Ilmainen toimitus koskee Postin Priority-kirjettä, jonka normaali kuljetusaika on noin 1-3 arkipäivää. Voit halutessasi valita myös maksulliset ja seurattavat Postin pakettivaihtoehdot (5,20-5,90 eur).
Messuohjelma

PERJANTAI

  • Vernadan uutuuksia julkaistaan Kässämessujen Joulussa –KLIK
  • Osallistu arvontaan Vernadan Facebook-sivulla – KLIK
  • Katso kaikki Vernadan messuvinkit täältä – KLIK

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!