Kranssit.fi

Verraton valikoima kransseja, kranssipohjia, koristeita, floristiikkavälineitä, nauhoja ja vaikka mitä! Kranssipajalla myös kranssikursseja ja kukansidontaa. Lahjat, sisustus ja puutarha.

Kranssit.fi verkkokaupassa on verraton valikoima kransseja, kranssitarvikkeita, nauhoja, koristeita ja mahtavia puutarhakoristeita. Meiltä löydät kymmeniä valmiita  kransseja joka tyyliin! Jos ei löydy mieluista, me teemme sen. Verkkokaupassamme on kranssintekijälle pökerryttävä valikoima kaikkea ihanaa.

Pidämme kranssikursseja, kukansidonta -ja makrameekursseja, joihin pääsee ilmoittautumaan kätevästi Kranssit.fi-verkkokaupassa.  Järjestämme tyhy-päiville, polttareihin ja muihin juhliin kranssikursseja. Voit  varata koko kranssipajan käyttöösi ja tilata ihan oman kranssiworkshopin.

Uutuutena floraaliset tuotteet, kukansidontakurssit ja makrameekurssit!

Otapa yhteyttä ja kysy lisää: [email protected]

Vinkki:  Ihana facebook-yhteisömme Kranssit.fi tursuaa ideoita ja sieltä saa myös neuvoja. Ota siis Kranssit.fi seurantaan facessa ja Instassa! Tervetuloa!

Messuohjelma

PERJANTAI

Ensimmäisenä messupäivänä eli  perjantaina lähetetään live suoraan kranssipajalta osana messuohjelmaa klo 19.00. Tällä kertaa valmistamme ihanan kynttilänjalan kodikkaisiin kynttiläillallisiin tai vaikka joulupöytään. Käytämme makramee- tekniikkaa Bellawillan ohjein. Tervetuloa mukaan ja tsemppaamaan meitä! Voit myös esittää kysymyksiä.

KOKO MESSUJEN AJAN KAIKKI KRANSSIT ALENNETUIN HINNOIN!

LAUANTAI

KOKO MESSUJEN AJAN KAIKKI KRANSSIT ALENNETUIN HINNOIN.

SUNNUNTAI

KOKO MESSUJEN AJAN KAIKKI KRANSSIT ALENNETUIN HINNOIN.

Messutarjoukset ja uutuudet

Klikkaa kuvista suoraan tuotteisiin, tarjouksiin ja uutuuksiin!