Willamagia

Neulomisen taikaa!

Kuka ihmeen Willamagia?

Minä olen Janita Koskinen, eli Willamagia. Olen neulomiseen erikoistunut käsityöyrittäjä Hausjärveltä Kanta-Hämeestä.

Haluan auttaa Sinua tekemään taikoja langalla. Tavoitteeni neulesuunnittelijana on tarjota laadukkaita ja selkeitä, huolellisesti kirjoitettuja sekä visuaalisesti kauniita neuleohjeita. Kirjoitan jokaisen neuleohjeeni myös ensikertaa neulovia ajatellen.

Verkkokauppa avautui, koska halusin tarjota neulojille ohjeiden lisäksi myös langat ja välineet neuletyöhön. Verkkokaupan valikoimasta löytyy suunnittelemieni neuleohjeiden lisäksi neulomiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Verkkokauppaan on löytänyt tiensä myös muita neulojille suunnattuja tuotteita, kuten projektipussukoita, pesuaineita sekä käsityöaiheisia koruja. Verkkokaupan valikoima muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Kerrothan minulle, jos mielelläsi on jokin tuote joka mielestäsi sopisi verkkokauppani valikoimaan.

Willamagian kursseilla ja neulepajoissa opetan niin neulomisen alkeita kuin vaativimpia tekniikoita. Osa kursseista on saatavilla etäopetuksena verkkokurssien muodossa. Voit myös kutsua minut pitämään neulepajaa tai tuote-esittelyä joko pieneen yksityistilaisuuteen tai isommalle ryhmälle. 

Lisäksi otan vastaan erilaisia neuleaiheisia tilaustöitä, kuten: 

  • Mittatilausneuleet (villapaidat, sukat, pipot, neuletakit, lapaset, vauvanvaatteet, peitot, yms)
  • Korjaustyöt (sukkien uudelleen teritys, reikien paikkaaminen ja parsiminen)
  • Neuleaiheiset kirjoitus- ja käännöstyöt
  • Neuleohjeiden tarkistus, editointi ja oikolukeminen
  • Neulekaavioiden laatiminen

Neulomisen taikaa ja iloisia silmikoita!

-Janita

Messuohjelma

PERJANTAI

Koko päivän: Arvonta Willamagian Facebook sivuilla

n. klo 18:00: Takahuoneen messulive. Livelähetys Facebookissa + Instagramissa. Esittelyssä suositut MUUD tuotteet. Tallenne katsottavissa liven jälkeen Willamagian somesta.

LAUANTAI

Koko päivän: Arvonta Willamagian Facebook sivuilla

n. klo 18:00: Takahuoneen messulive. Livelähetys Facebookissa + Instagramissa. Esittelyssä erilaisia neulelankoja Willamagian verkkokaupan valikoimasta. Tallenne katsottavissa liven jälkeen Willamagian somesta.

SUNNUNTAI

Koko päivän: Arvonta Willamagian Facebook sivuilla

n. klo 18:00: Takahuoneen messulive. Livelähetys Facebookissa + Instagramissa. Janita avaa neulesuunnitteluprosessia ja kertoo miten neueohjeet päätyvät ideasta paperille.  Tallenne katsottavissa liven jälkeen Willamagian somesta.

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.