Wool Me Once Fibers

Käsinvärjättyjä unelmalankoja tunnelmallisiin neulehetkiin. Valikoimastamme löydät kaikenlaisia lankoja pehmeimmistä merinolangoista rouheisiin kotimaisiin ihanuuksiin.

Huurteinen aamu, kuppi kuumaa ja neuletyö. Oma hetki arjen keskellä.

Wool Me Once Fibers on inspiraatiota, lempeää neuletunnelmaa ja käsillätekemisen iloa. Yritys syntyi yhden naisen unelmasta luoda väreillä lankoihin ja neuleisiin vahvoja tunteita. Jokainen vyyhti on Keski-Pohjanmaalla happoväreillä käsinvärjätty ja uniikki. Koska jokainen neuletyö on erityinen, on langankin oltava. Värit ovat saaneet inspiraationsa kaikesta mikä koskettaa, siksi ne hehkuvat tunteita ja tunnelmaa. Tavoitteenamme on auttaa tekemään jokaisesta neulehetkestä erityinen, tärkeä oma hetki täynnä kodikasta tunnelmaa.

Valikoimastamme löydät niin unelmanpehmeät merinovillalangat, hurmaavat silkkisekoitelangat kuin rouheat kotimaiset ihanuudet. Erityisesti joulun alla valikoimassamme on runsaasti jouluisia värejä. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy pientä neuletarviketta sekä kauniita neuleaiheisia postikortteja.

Jouluisille Kässämessuille verkkokauppaan tehdään tuttuun tapaan verkkokauppapäivitys, jossa tällä kertaa on mm. paljon toivottuja Haru-settejä, täydennystä jouluväreihin sekä uutta täydellisen hurmaavaa lankapohjaa Mohairino Singleä, joka on todella kaunis yksisäikeinen mohair-merinosekoitelanka. Teemme myös pienen joulusiivouksen, joten löytökorista tulee löytymään monenmoista.

Mikäli etsit neulojalle joululahjaa, tässä et voi mennä vikaan. Verkkokauppaamme on saatavilla myös lahjakortteja.

Uudet neuleunelmasi asuvat täällä.

Väreilläsi on väliä.

Lempein terveisin,

Laura / Wool Me Once Fibers

Messuohjelma

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Osallistu syksyn herkullisimman kirjapaketin arvontaan!

Liity Ruokamessujen uutiskirjeen tilaajaksi niin olet mukana syksyn keittokirjauutuuksien arvonnassa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.11.2020 kello 23:59. Kirjapaketti sis. 4 kirjaa.