Lasten Taikamaa

Lasten Taikamaa - Ihania kankaita, lastenvaatteita, lastentarvikkeita, aikuisten vaatteita ja omia painatustuotteita.

Lasten Taikamaa on lastenvaatteiden, lastentarvikkeiden ja kankaiden verkkokauppa jo vuodesta 2009. Valikoimassamme on myös naisten ja miesten vaatteita sekä omia painatustuotteita mm. lasten reppuja ja pipoja heijastavalla painatuksella, vauvojen bodeja ja jumppapusseja painatuksilla sekä miehille suosittuja teksti-paitoja.Valikoiman laajennettua nimi onkin muuttumassa TaikamaaShopiksi ja tällä nimellä meidät löytää jo facebookista.

Taikamaasta löydät paljon kotimaisia, suosittuja lastenvaatebrändejä kuten Kaiko, Papu, Mingnelin ja Reima. Meillä on myös paljon erilaisia kankaita. Kotimaiset Mainelakeus kankaat ovat maalauksellisia ja niissä on suloisia eläinhahmoja. Monenlaisia trikookankaita lapsille ja aikuisille, kukkia, yksisarvisia, paloautoja, kaivureita, Ryhmä Hau ja Palomies Sami trikoita sekä myös collegekankaita, puuvillakankaita, double gauze harsoja ja resoreita. Valikoimassamme on myös lastentarvikkeita ja sisustustuotteita.

Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi saat omia etuja ja infoa Taikamaa uutuuksista ennakkoon. Taikamaan löydät myös Facebookista ja Instagramista.

Tervetuloa tutustumaan 🙂

Messuohjelma

PERJANTAI

Messutarjouksena perjantaina tilauksestasi -20% alennusta koodilla MESSUT

Päivitämme uusia tuotteita, mm. Mainelakeus kankaita, resoreita, Reiman ulkoiluvaatteita ja Papun naistenvaatteita

LAUANTAI

MESSUTARJOUKSET:

Papun, Kaikon, Maxomorran ja Meyadeyn norm.hintaiset lastenvaatteet -25% koodilla MESSUT25

Norm.hintaiset Kukka-, Kulkuneuvot- ja Muut Trikoot tuoteryhmien kankaat -20% koodilla MESSUT sekä colleget poislukien Mainelakeus.

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Osallistu arvontaan!

Liity Kässämessujen uutiskirjeen tilaajaksi, niin olet mukana huimassa lahjakorttiarvonnassa.

Arvomme 3 x 100 euron lahjakortteja Syksyisillä Kässämessuilla mukana oleviin yrityksiin.

Kreetta julkistaa yhden voittajan jokaisen messupäivän illan viimeisessä livelähetyksessä. Osallistu arvontaan 26.9.2021 kello 18 mennessä.