Tilausehdot

TILAAMINEN

Tässä verkkokaupassa yritykset voivat ostaa virtuaalisten messujen näytteilleasettajapasseja. Kun tilaus on tehty, sähköpostiin tulee vahvistus tilauksen vastaanottamisesta. Jos verkkokaupan tai tilauksen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected]. Kuitti tilauksesta on ladattavissa tilaajan omalta sivulta sekä tilausvahvistuksesta.

Näytteilleasettajapassin ostavalla yrityksellä tulee olla voimassa oleva y-tunnus.

Kaikkiin verkkosivuilla esitettyihin hintoihin lisätään kassalla Suomessa voimassa oleva arvonlisävero.

MAKSUTAVAT

Paytrail
www.paytrail.com
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

TILAAJAN VELVOLLISUUDET

Näytteilleasettajan tulee tutustua tapahtuman sääntöihin ja huolehtia niiden noudattamisesta. Säännöt löytyvät täältä >> 

Järjestäjällä on oikeus perua näytteilleasettajapassi yritykseltä, joka ei täytä sääntöjen mukaisia vaatimuksia. Mikäli yritys rikkoo tapahtuman sääntöjä tietoisesti tai toistuvasti, järjestäjällä on oikeus perua osallistuminen ennen messuja tai niiden aikana, jolloin maksua ei palauteta.

Jokainen osallistuja on vastuussa toimittamansa aineiston oikeellisuudesta ja julkaisuluvista.

PERUUTUSEHDOT

Näytteilleasettajapassin ostaminen on sitova, eikä sitä voi perua. Mikäli yritys estyy osallistumasta tapahtumaan, maksua ei siitä huolimatta palauteta.

JÄRJESTÄJIEN VASTUU

Tapahtuma järjestetään Kässämessut netissä -verkkosivustolla ja Facebookissa. Järjestäjät eivät voi vaikuttaa Facebookin toimintaan tai tietoliikenneyhteyksien toimimiseen. Niiden toimimattomuuden aiheuttamia vahinkoja ei hyvitetä osallistujille.

Jokainen osallistuja vastaa itse omasta myynnistään, tilausten vastaanottamisesta ja toimittamisesta. Järjestäjä ei ole osallinen osallistujayritysten ja asiakkaiden välisessä kaupankäynnissä eikä ota kantaa mahdollisiin erimielisyyksiin osallistujayritysten ja asiakkaiden välillä.