Nuppu Print Company

Ihanampaa arkea! Nupun tuotteissa ja kuoseissa kukkivat Pohjolan kasvit.

Nupun mallistoon kuuluu esimerkiksi ihania kattaustuotteita: tarjottimia, keittiöpyyhkeitä, tiskirättejä ja servettejä. Servetit ja kerta-astiat on tehty yhdessä suomalaisen perheyhtiö Havin kanssa, ja tarjottimet, pyyhkeet ja tiskirätit valmistetaan Suomessa.

Tarinoiden kertominen on Nupulle tärkeää, ja jokainen mallisto onkin kuin pieni satu, joka kertoo jostain tavallisesta, mutta taianomaisesta hetkestä. Nupun kuosit ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, ja ne ovat kaikki Nupun suunnittelija Satu Kontisen käsialaa. Harkitut väriskaalat ja ainutlaatuinen tyyli tekevät kuoseista aivan omanlaisiaan, ja ne toimivat loistavasti sekä kankaissa että paperi- ja kodintuotteissa.

Nuppu julkaisee omaa kaavakirjasarjaa Nuppusta. Tällä viikolla ilmestyvästä Nuppunen 4 – kukkia ja juhlia -kirjasta löydät herkullisen vadelma-passioncurd -täytekakun ohjeen. Viime syksynä ilmestyneessä Nuppunen 3 – talvitaikoja ja lahjatoiveita -kirjassa teemana on talvi ja joulu, ja kirjasta löydät ihania reseptejä. Kokeile esimerkiksi Elinan taatelipikkuleipiä, Jennin saaristolaisleipää tai gluteenitonta kuivakakkua!

Messuohjelma

PERJANTAI

klo 14 Nupun messuyllätykset julkaistaan!

klo 18 Osallistu Nuppusen 4 -julkkareihin Nupun omalla Facebook-sivulla!

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Alla olevat kuvat ovat linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest